Kwaliteit is de enige standaard!
Diensten en service voor de farmacie

Onze diensten en services op het gebied van automatisering zijn feilloos als het aankomt op de technische inrichting van farmaceutische processen, (GMP-)wetgeving, testprotocollen en veiligheid. Wij weten dat binnen de farmacie en voor jou kwaliteit de enige standaard is en productveiligheid voor alles gaat.

Totaalpakket aan diensten en services

De fasen advise, design, build en maintain hebben we geïntegreerd binnen één bedrijf. Van de tekentafel en de constructie tot en met de inbedrijfstelling en het onderhoud: Actemium is jouw partner als het gaat om de ontwikkeling en optimalisatie van de productieprocessen, de bijbehorende automatisering, de elektrotechnische installatie, de constructie en het benodigde onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw installaties beschikbaar blijven voor productie: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Intern kwaliteitssysteem

Actemium heeft een intern kwaliteitssysteem voor uitvoering van projecten en services conform de ‘ISO 9001:2015’-norm. Actemium is voor dit kwaliteitssysteem gecertificeerd. Naast het ISO9001-kwaliteitssysteem voert Actemium alle projecten voor de farmaceutische industrie uit volgens de GAMP5-methode. Met deze methode gebruiken we het zogenaamde V-model voor projectfasering en een passende documentenstructuur zoals beschreven in de GAMP5-richtlijn.

Ideeën uitwisselen
Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnen je productieomgeving?
Onze clientmanagers denken graag met je mee.

Geauditeerd door klanten

De meeste engineers die werken voor farmaceutische klanten hebben training gevolgd in het begrijpen van GMP-richtlijnen en het gebruik van de GAMP-methoden voor projectbeheer. Voorafgaand aan het uitvoeren van projecten voor klanten zoals Janssen, MSD en Pfizer zijn wij geauditeerd door deze klanten. Met deze succesvolle audits hebben deze farmaceutische klanten Actemium het vertrouwen gegeven voor het correct uitvoeren van projecten volgens het Actemium-kwaliteitssysteem.

Je kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten en services voor de farmacie. Zowel voor specifieke als voor multdisciplinaire services, EPC Contractor of EPC(m). Onze diensten en services zijn:

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bart Verburg
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 54 38 48 62