Omdat binnen de farmacie kwaliteit de enige standaard is.

Geen markt die meer gedreven wordt door kwaliteit dan de farmaceutische industrie. Productveiligheid boven alles. Actemium is je betrouwbare partner bij onder andere de nieuwbouw van fabrieken, het vergroten van productie-efficiëntie, een modificatie of migratie van een systeem, het testen van software volgens GAMP, het opleiden van operators, een papierloze productie of de introductie van een nieuwe techniek.

Doelbewust bouwen aan 100% betrouwbare productieomgeving

Als farmaciebedrijf geef je alleen al miljarden aan research uit. Het spreekt voor zich dat je op technisch vlak loepzuiver ondersteund wilt worden. Daarom pakken wij onze dienstverlening ‘stap voor stap’ aan. Bij Actemium hanteren we een vastomlijnde structuur met aandacht voor werkelijk alle details. Uitvoerige testprotocollen zijn de basis van al onze werkzaamheden.

Meer dan twintig jaar je industriële partner

Bij Actemium zijn we al meer dan twintig jaar de industriële partner van de grootste beursgenoteerde farmaciebedrijven. We bedienen ook lokale farmaciebedrijven die zich op de productie richten. Hoe je bedrijf ook is ingericht, we beseffen dat farmaceutische productieprocessen niet met andere productieprocessen te vergelijken zijn.

Juiste technische antwoord op uitzonderlijke situaties

Zo dienen je watersystemen en utilities zuiverder dan zuiver te zijn. De biotechnologische en chemische processen vragen om de meest verfijnde technieken. Medicijnen en grondstoffen moeten met de grootst mogelijke zorg worden opgeslagen; dat vergt weer veel qua automatisering. En dan is er natuurlijk de overheid, die er streng op toeziet dat productveiligheid tijdens het hele traject gegarandeerd wordt.

De meest verfijnde industriële wereld

Kortom: technisch gezien is er geen meer verfijnde en meer gecontroleerde omgeving dan de farmacie. Daarom wil je vertrouwen op een industriële partner die alle gevoeligheden binnen de processen kent, én daar vanuit ervaring een veilig antwoord op heeft.

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bart Verburg
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 54 38 48 62