Home Segmenten Pharmacy Diensten Electrotechnisch ontwerp
KWALITEIT IS DE ENIGE STANDAARD!

Electrotechnisch ontwerp

Ontwerpen die voldoen aan alle geldende standaarden en richtlijnen

In deze fase van jouw project wil je jouw basis ontwerp uitwerken naar een detail elektrotechnisch ontwerp. Wij kunnen in deze fase een detail elektrotechnisch ontwerp opstellen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw standaarden of specifieke eisen op elektrotechnisch gebied. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat onze ontwerpen voldoen aan de geldende machine- en laagspanningsrichtlijnen.

Als jouw installaties moeten voldoen aan procesveiligheid (SIL) of explosieveiligheid (ATEX) dan hebben wij hiervoor ook de juiste expertise in huis. Onze ontwerpen zullen dan zodanig worden opgesteld dat zij voldoen aan de geldende normen op dat gebied.

Ontwerpen om te bouwen

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het ontwerp maar ook voor de bouw van elektrotechnische installaties. Met onze eigen paneelbouw-werkplaats en onze eigen elektrotechnische monteurs die bij jou op locatie deze installaties bouwen kun je zowel het ontwerp als de uitvoering gerust aan ons overlaten. Door onze praktische ervaring met de uitvoering zijn onze ontwerpen dan ook praktisch realiseerbaar.

Wij kunnen je met onderstaande diensten assisteren in deze projectfase:

Elektrotechnisch & Instrumentatie ontwerp

  • Ontwerp van hoog-, midden- en laagspanningsinstallaties
  • Ontwerp van hardware besturingssystemen
  • Detail ontwerp installaties (AutoCAD, EPLAN)
  • Detail ontwerp schakelkasten (AutoCAD, EPLAN)

Elektrotechnisch & Instrumentatie bouw

  • Paneelbouw voor besturingssystemen
  • Elektrotechnische montage op locatie

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)88 83 18 999.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor jou uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.