Home Segmenten Pharmacy Diensten Software ontwerp
KWALITEIT IS DE ENIGE STANDAARD!

Software ontwerp

Ontwerp rekeninghoudend met validatie

In deze fase van jouw project wil je jouw basis ontwerp uitwerken naar een detail ontwerp voor Automatisering. Wij kunnen in deze fase een detail software ontwerp opstellen. Onze software engineers werken altijd volgens de GAMP-richtlijn, zodat rekening gehouden wordt dat de software in een latere fase gevalideerd dient te worden. Na programmering worden dan ook altijd FAT- en SAT-testen uitgevoerd waarbij wij zelf deze bijbehorende testprotocollen opstellen conform de GAMP-richtlijn.

Wij hebben ruime ervaring met het gebruik van diverse merken PLC-systemen voor de besturing van jouw proces en SCADA-systemen voor de visualisatie en alarmering voor de gebruikers. Wij kunnen de gegevens die gegenereerd worden uit die besturingssystemen gebruiken om productieprocessen te optimaliseren. Hiervoor gebruiken wij Manufacturing Execution Systems (MES).

Als er sprake is van elektronische opslag van kritische gegevens en gebruik van electronische handtekeningen zorgen wij ervoor dat de systemen voldoen aan de richtlijnen voor ‘electronic records & signatures’, zoals de 21CFR Part 11 (FDA) en Annex 11 (EU).

Wij kunnen jou met onderstaande diensten assisteren in deze projectfase:

Software ontwerp

 • Procesautomatisering (ISA88) voor PLC en HMI/SCADA-systemen
 • Procesautomatisering (ISA88) voor DCS-systemen
 • MES-systemen (ISA95) zoals voor:
  • Paperless manufacturing (Workflow)
  • Electronic Batch Recording (EBR)
  • Weighing & Dispensing
  • Quality Management

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)88 83 18 999.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor jou uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.