Optimale basis voor hoogwaardige productie

Industriële besturingen op maat

Als maakbedrijf wil je flexibel, snel en duurzaam produceren. Met een state-of-the-art besturingssysteem ben je zeker van een hoge productiekwaliteit en -continuïteit. Door de koppeling met je SCADA-, MES- en ERP-systemen kun je processen en machines real time monitoren en optimaliseren. Als specialist voor green field-projecten in de maakindustrie maken we dit samen met jou mogelijk.

Slim besturen, monitoren en optimaliseren

  • Grip op hedendaagse uitdagingen

  • Snel en in één keer goed

  • Concurrentievoordeel

Grip op hedendaagse uitdagingen

De ontwikkeling van intelligente automatiseringstechnologie voor (discrete) productieomgevingen heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Je kunt hierdoor als maakbedrijf kostenefficiënt en snel nieuwe producten introduceren en je energie- en grondstofverbruik verduurzamen. Het verzamelen van data over je processen en machines legt een stevige basis voor de continue optimalisatie van je kwaliteit. Automatisering helpt je ook om te gaan met de toenemende krapte aan technisch geschoold personeel.

Snel en in één keer goed

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de huidige simulatiemogelijkheden kunnen automatiseringssystemen parallel aan de bouw van een nieuwe fabriek volledig op maat worden ontworpen en getest. Dit versnelt de realisatie van green fields aanzienlijk, leidt tot soepele implementatietrajecten en voorkomt faalkosten en opstartproblemen.

Concurrentievoordeel

Het laten ontwerpen van een nieuw besturingssysteem biedt je de kans om de allernieuwste automatiseringstechnologie te integreren tot één systeem dat naadloos aansluit bij jouw ambities en financiële mogelijkheden. Je bent jarenlang zeker van ondersteuning door leveranciers en de leverbaarheid van spare parts. Uitbreidingen kunnen eenvoudig worden gerealiseerd en je vindt technische mensen met de juiste knowhow om je systemen te onderhouden. Een sterke start!

Hoe kan Actemium je helpen?

  • Fabrieksautomatisering van sensor tot ERP

  • Advies en ondersteuning

  • Uitgebreide servicemogelijkheden

Fabrieksautomatisering van sensor tot ERP

Als system integrator voor de maakindustrie kennen we jouw branche en operationele processen. We ontwikkelen besturingen op maat. Deze integreren we naadloos in je processen, systemen en installaties. Met creativiteit en grondige kennis van de allernieuwste technologie verzorgen we je totale fabrieksautomatisering: van sensor tot ERP. Na de inbedrijfstelling blijven we nog een periode op je site stand-by om alles goed in te regelen en uiteindelijk met een gerust hart achter te laten.

Advies en ondersteuning

Wij implementeren uitsluitend A-merken en betrekken je technische dienst nauw bij onze werkzaamheden. We leveren opstartondersteuning en kunnen je operators trainen in het werken met de nieuwe besturing. De afgelopen decennia hebben we wereldwijd tal van succesvolle green field-projecten gerealiseerd.

Uitgebreide servicemogelijkheden

Na de inbedrijfstelling kunnen we diverse servicecontracten aanbieden. Kies je voor preventief onderhoud, dan komen we je besturing jaarlijks controleren. Op basis hiervan krijg je een rapport met aanbevelingen. Met een servicecontract op basis van calls kun je ons bij problemen altijd bellen: 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. De meeste storingen kunnen wij meteen op afstand verhelpen.

Meer informatie over industriële besturing op maat

Wat zijn jouw ideeën over een nieuwe bestruring voor jouw fabriek. Wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

Corné van Boxtel
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 6 20709647
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor jou uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je  hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jou persoonsgegevens.