Home Segmenten Manufacturing Papierloze fabriek
Met steeds meer bedrijfszekerheid produceren!

Papierloze fabriek

Papieren interface

De meest eenvoudige oplossing om een grote verscheidenheid van systemen te “verbinden” is via papier. Een papieren interface groeit namelijk vanzelf! Niet altijd bewust of intentioneel, maar wel omdat er behoefte aan informatie uitwisseling (impliciet) onderkend wordt . Er is een schat aan informatie beschikbaar uit procesbesturingssystemen. Waarom zitten er dan nog steeds operators een scherm over te schrijven…?

Doorvoeren papierloos werken

Het niet hebben van overzicht en gebrek aan de juiste informatie is ideaal om je achter te verstoppen, en om verandering tegen te houden. Om cultuur te doorbreken van “zo doen we dat nou eenmaal” is het noodzakelijk om feiten te gaan verzamelen. Daarbij is het essentieel om informatie uit het productieproces te halen. Een overkill aan papier is daarbij bijna nooit de oplossing.

Wij helpen je bij de aanpassingen die in jouw fabriek nodig zijn voor papierloos werken.

Aanpassingen voor papierloos werken

  • Real-time inzicht
  • Producttraceerbaarheid
  • Proactief sturen op kwaliteit
  • Non-conformity reports
  • Online werkinstructies

Oplossingen

Wat helpt is de volledige integratie van uw fabriekssystemen. In een papierloze fabriek beschikt de operator altijd en overal over de juiste informatie voor het optimaal bedienen van jouw fabriek.

Wij bieden hiervoor o.a. de volgende oplossingen:

  • Shopfloor control en MES
  • Mobiele Computers, Scanners en Printers
  • Draadloze netwerken

Ideeën uitwisselen?

Wat zijn jouw ideeën over papierloos werken. Wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)888 318 999.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.