Zorg

In de ZORG, geen zorgen (meer) om de techniek.

Je wilt toch vooral bezig kunnen zijn met je eigen werkzaamheden? Je wilt toch kunnen vertrouwen op de technologie. Dat het werkt, dat het voor een ieder bovenal veilig is en dat alles overzichtelijk gedocumenteerd is? Wat een vertrouwd gevoel dat geeft als alle onzekerheden worden weggenomen. Oh ja en geen valse meldingen waarbij de brandweer voor niets moet uitrukken, om maar een herkenbaar voorbeeld voor velen te geven. 


Extra tijd en extra kosten weten te voorkomen

Ook in de zorg is men ervan doordrongen dat de technologie het verschil maakt. In de visie van de zorginstanties verwerkt men de techniek, waardoor steeds meer de dagelijkse zorgprocessen geborgd kunnen worden. Actemium weet dan ook als geen ander wat het betekent hoe belangrijk het is om gelijk vanaf het begin mee te denken. Hoeveel extra tijd, extra energie en extra kosten dat voorkomt. Actemium adviseert over, ontwerpt, installeert en onderhoudt projecten met zorgtechnologie alweer meer dan 50 jaar.

Een fijne en veilige leefomgeving

In de wereld van de intra-, extra- en transmurale zorg is duidelijke communicatie van groot belang. Afspraak is afspraak.
Je mag van onze technische mensen op locatie verwachten dat ze weten hoe ze communiceren met een zorgprofessional of een zorgtechnicus, op alle niveaus binnen een zorginstantie. Dat ze ook weten wat een ziektebeeld voor een invloed kan hebben op het gebruik van technologie in de zorg. En dat tijdens de uitvoering van de werkzaamheden rekening wordt gehouden met de aard van de instelling.
Precies daar selecteren wij onze mensen op. Zij werken dan ook met trots en passie mee aan een fijne, veilige en gezonde leefomgeving. 

Totaalpakket op maat

Alles geregeld met onze solutions & services.

In het zorgdomein bieden wij een totaalpakket van complete elektrotechnische en beveiligingsinstallaties, sociale alarmering, zorgoproepsystemen, domotica, opheffen van storingen, documentatiebeheer en uitvoering van inspecties. Zo zijn wij van de begin- tot de eindfase jouw adviseur, specialist en vraagbaak op technisch vlak. Met één organisatie en één contactpersoon.

Onze klantverhalen bieden een mooi voorbeeld van hoe wij onze werkzaamheden met succes uitvoeren. We nodigen je dan ook graag uit deze verhalen te bekijken of neem direct contact met ons op.

Segment Zorg - Leidinggevend monteur actief in de Zorg

Een totaalpakket aan werkzaamheden:

Alle elektrotechnische voorzieningen in een gebouw leggen wij aan en geheel volgens de NEN1010. Na de aanleg van nieuwe installaties en bij bestaande installaties dragen wij zorg voor de keuringen en voor het onderhoud conform de NEN3140. Hiermee kunnen wij jou volledig ontzorgen!

Bekend met de laatste ontwikkelingen in de techniek?

Actemium is continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek en van toekomstige trends. Ben je geïnteresseerd? Vul het onderstaande formulier in en onze expert neemt contact met je op.

Of lees eerst het persoonlijke verhaal van onze leidinggevend monteur Roy Hetterscheid hoe slimme elektrotechniek hem al meer dan 20 jaar weet te boeien.

Waar kunnen we je mee helpen?
Raymond Kluin
Client Manager - Actemium
[javascript protected email address]
+31 (0)6 31 65 04 66
Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier: