Home Consultancy Evenementen Industrial Cyber Security Event 2023
Security Awareness

Industrial Cyber Security Event 2023

Tijdens het Industrial Cyber Security event worden uitdagingen, mogelijkheden en actuele vraagstukken op het gebied van cybersecurity voor de industrie behandeld.

Cybersecurity in de industrie

Ontdek de wereld van Cybersecurity in de industrie tijdens het FHI Industrial Cyber Security Event op 10 oktober 2023. Wij zijn verheugd dat wij tijdens dit evenement samen met Wallix onze expertise mogen delen door het geven van de lezing “Secure Remote Access in OT met PAM.”

Dit evenement biedt je de kans om antwoorden te vinden op vragen zoals: Wanneer is je bedrijf voldoende ‘cyber secure’? Waar liggen de uitdagingen in de essentiële samenwerking tussen de IT en OT afdeling? Hoe profiteer je van digitale innovaties maar houd je tegelijkertijd grip op de informatiebeveiliging? Wat zegt de regelgeving en hoe pas je bijvoorbeeld de normen toe?.

Experts en professionals uit het veld delen hun inzichten en ervaringen. Met deze praktische kennis kun jij de cyberbeveiliging van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Lezing: ‘Secure Remote Access in OT met PAM’

Actemium en Wallix verzorgen tijdens dit event de lezing: ‘Secure Remote Access in OT met PAM’. Remote access is de nr. 1 attack vector in OT. Toch kunnen we het niet meer missen. De vraag is dus: hoe mitigeren we de risico’s?
Hoe zorg je ervoor dat een remote user pas toegang krijgt na goedkeuring? En is er een slimme manier om te zorgen dat de remote user niet ongeautoriseerd kan “doorhoppen” vanaf de legitieme doelhost? En hoe kun je met remote engineering tools op een veilige manier verbinden met een PLC? Is het mogelijk om terug te kijken welke acties een remote user uitgevoerd heeft?

FHI Cybersecurity Event 2022

En wat als de ene gebruiker meer mag dan de andere? Klopt het Privileged Access Management ervoor zorgt dat de wachtwoorden van de doelhosts verborgen blijven voor remote users? Is dit ook te combineren met multi-factor authenticatie? Hoe voorkom je dat een remote user verbinding kan maken zonder vooraf toestemming te vragen? Gert Ippel, Business Consultant en Cybersecurity expert,  en Vincent Vanbiervliet, PreSales Manager bij Wallix, vertellen tijdens deze lezing niet alleen dát het kan, maar laten het ook zien met een demo!

Reserveer een moment in jouw agenda om deze lezing bij te wonen. Deze vindt plaats van 13.30 – 13.55 uur.

Bekijk hier het volledige dagprogramma van het Industrial Cyber Security event.

Aarzel niet langer en sluit je aan bij ons tijdens dit leerzame en inspirerende evenement. Schrijf je vandaag nog in voor het Industrial Cyber Security event en mis vooral onze lezing “Secure Remote Access in OT met PAM” niet. Samen werken we aan een veiligere digitale toekomst voor jouw bedrijf.

Praktische informatie

Datum
dinsdag 10 oktober 2023
van 9.00 – 16.30 uur

Voor wie?
Je bent op zoek naar praktische oplossingen voor cybersecurity in de industrie

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze experts.

Tot ziens!