Home Consultancy Evenementen OT Cybersecurity visibility and beyond
Cybersecurity in de industrie

OT Cybersecurity visibility and beyond

Tegenwoordig lijkt de vraag niet te zijn óf een cyberaanval gebeurt maar wanneer het jouw bedrijf overkomt. Tijdens het Industrial Cyber Security event worden actuele vraagstukken op gebied van cybersecurity in de industrie behandeld. Denk hierbij aan vraagstukken als Wanneer is je bedrijf voldoende ‘cyber secure’? Waar liggen de uitdagingen in de essentiële samenwerking tussen de IT en OT afdeling? Hoe profiteer je van digitale innovaties maar houd je tegelijkertijd grip op de informatiebeveiliging? Wat zegt de regelgeving en hoe pas je bijvoorbeeld de normen toe? Tijdens dit event geven wij samen met Nozomi Networks en Fortinet in een drieluik de lezing 'OT Cybersecurity visibility and beyond'.

OT Cybersecurity visibility and beyond (deel 1)

Creëer zichtbaarheid in het OT-netwerk. De kracht van een SaaS-platform, non-intrusive, Smart Polling voor gerichte querying van bekende apparaten. Schaalbaarheid, veel mogelijkheid tot integratie met andere cybersecurity -oplossingen, in dit geval FortiGate.

Spreker: Jeffery Noya, Regional SE Benelux bij Nozomi Networks

OT Cybersecurity visibility and beyond (deel 2)

Leer het gedrag van de aanvaller kennen, hoe is deze binnengekomen en hoe beweegt deze binnen het (OT-)netwerk, hoe kunnen we de aanvaller uitschakelen? Hiermee vergroten wij de detectie door toevoeging van FortiDeceptor aan de Nozomi – FortiGate-combinatie.

Sprekers: Ton Sips, Systems Engineering Manager – Large Enterprise and Public Sector, en Arjan Aelmans, Enterprise Systems Engineer – OT SME,  bij Fortinet

OT Cybersecurity visibility and beyond (deel 3)

Live demo met een robotopstelling welke kwaliteitsmetingen uitvoert en afkeurproducten uit sorteert. Tijdens deze demo wordt een cyberaanval gesimuleert waardoor de kwaliteitsmarge wordt gewijzigd en slechte producten worden goedgekeurd. Met netwerk security monitoring (van Nozomi Networks) creëren we zichtbaarheid: niet alleen asset discovery verrijkt met informatie over de asset lifecycle en known vulnerabilities, maar ook afwijkingen in netwerkgedrag, malware en exploitdetectie. Zo laten we ook zien hoe de gesimuleerde aanval wordt gesignaleerd.
Met de deceptie technologie van Fortinet wordt gedemonstreerd hoe het gedrag van de aanvaller in beeld gebracht wordt.

Sprekers: Gert Ippel, ISA/IEC-62443 Cybersecurity Expert, en Toine Lueb, Cybersecurity solutions architect, bij Actemium

Cobot met Vision

Praktische informatie

Datum
dinsdag 8 november 2022
11.00 – 11.25 uur (deel 1)
11.30 – 11.55 uur (deel 2)
12.00 – 12.25 uur (deel 3)

Voor wie?
Voor iedere bedrijf in de industrie 

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze experts.

Tot ziens!