Home Solutions & Services Logistieke automatisering Oplossingen ERP Connectivity Basic LES voor Kerridge Wholesale: Digitaal en papierloos magazijn, met minder fouten en administratie!
Digitaal en papierloos magazijn, met minder fouten en administratie!

Basic LES voor Kerridge Wholesale

Papierloos werken met Kerridge Wholesale? Dat kan met onze Basic LES (Logistics Execution System) oplossing. Verhoog de transparantie en efficiëntie, en verminder fouten en administratieve werkzaamheden. Met een relatief compact en voordelige oplossing die via standaard en gecertificeerde koppelingen communiceert met jouw Kerridge Wholesale ERP systeem.

Kerridge Wholesale in het magazijn

Kerridge Wholesale bevat standaard een WMS-module om het inslag-, opslag- en uitslagproces in het magazijn aan te sturen. Maar wel alleen vanaf een PC. De echte aansturing en registratie van de processen in het magazijn gebeurt daarom meestal nog met papieren bonnen. Dat kan leiden tot fouten en vereist extra controles.

VTS optimaliseert yard management met RFID-scanoplossing

Digitaal werken met Basic LES

Basic LES biedt een alternatief. Het is een digitale scan- of voice-oplossing speciaal voor Kerridge Wholesale. Via Basic LES werk je met handscanners of volledig spraakgestuurd. In beide gevallen vervang je papieren bonnen door rechtstreekse, digitale communicatie vanaf de magazijnvloer met jouw ERP. Zo heb je altijd real-time inzicht in voorraden en de status van je orders. Bovendien doen medewerkers automatisch een extra check wanneer ze stellingen inruimen of orders verzamelen. Dat scheelt controles achteraf.

VTS optimaliseert yard management met RFID-scanoplossing

Voordelen papierloze logistiek Kerridge Wholesale

  • Minder pickfouten en controlewerkzaamheden
  • Minder administratieve lasten
  • Geen schrijf- en typefouten
  • Real-time inzicht en managementinformatie
  • Efficiënter pickproces door multi-orderpicking met slimme looproutes

Standaard koppelingen

De koppelingen tussen Basic LES en de processen van Kerridge Wholesale zijn standaard. Bovendien is de interface door Kerridge gecertificeerd. Zo weet je zeker dat de juiste informatie op de juiste plek terechtkomt. De workflows en gebruikersschermen van Basic LES laten we flexibel aansluiten bij de processen op jouw werkvloer.

Basic LES werkt onafhankelijk van producenten van scanners en voice-oplossingen. Het systeem kan worden geïntegreerd met apparaten van verschillende leveranciers. Daarbij staan altijd de eisen van de processen op de werkvloer voorop.

Beter ordermanagement

Ga je werken met Basic LES, dan krijg je er standaard de Actemium Ordermanager bij. Daarin zie je hoeveel (digitale) bonnen er klaarliggen en kun je die sorteren op bijvoorbeeld grootte, transporteur en prioriteit. Ook kun je ze combineren in slimme looproutes of juist splitsen of opdelen naar pickzones. Bovendien krijg je via het dashboard inzicht in openstaand werk, de bezetting en de prestaties van je medewerkers.

Productieregistratie systeem

Productiefunctionaliteit

Basic LES biedt ook ondersteuning voor eenvoudige productieprocessen, met name voor assemblage. (Technische) groothandels die samengestelde producten leveren vervangen met Basic LES dus ook hun productiebonnen. Wanneer je productietaken gereed meldt, worden voorraadmutaties direct in Kerridge Wholesale verwerkt, zodat je nooit meer misgrijpt.

Extra functionaliteit: Actemium WMS

Basic LES is biedt voor de meeste organisaties die werken met Kerridge Wholesale meer dan genoeg functionaliteiten om de processen op de magazijnvloer de automatiseren. Wil je een volgende stap zetten, dan sluit ook Actemium WMS standaard aan bij Kerridge Wholesale.

Of je nu kiest voor Basic LES of Actemium WMS, wij analyseren jouw processen grondig en adviseren je de best passende oplossing.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.