Home Solutions & Services Logistieke automatisering Oplossingen Mobile Computing & Connectivity (Managed) Industrial wireless networking: Alles met alles verbonden op de intelligente werkvloer!
Alles met alles verbonden op de intelligente werkvloer!

(Managed) Industrial Wireless Networking

Op de digitale, intelligente werkvloer van nu is alles met elkaar verbonden. Daarmee houd jij grip op al je processen en op het werk van je medewerkers. Een snel, betrouwbaar en veilig industrieel draadloos netwerk vormt het kloppende hart van jouw organisatie. Met Managed Wireless Networking van Actemium werkt jouw draadloze netwerk altijd zoals het hoort.

De intelligente ‘connected’ werkvloer

Op jouw intelligente werkvloer zijn medewerkers, scanners, tags, slimme camera’s, en robots altijd met elkaar en met je bedrijfsapplicaties verbonden

Zo doet iedereen zijn werk papierloos, met minder fouten en administratie. Tegelijkertijd stuur jij werkzaamheden real-time aan. En met de schat aan informatie over jouw bedrijfsprocessen en bewegingen van goederen en mensen ontdek je patronen, doe je voorspellingen en werk je aan optimalisaties.

Een industrieel draadloos netwerk maakt dit mogelijk. In de fabriek, in het magazijn, op het buitenterrein of op kantoor.

(Managed) Industrial (Wireless) networking
(Managed) Mobile Computing

Toepassingen van draadloze netwerken

  • Papierloos werken via barcodescanning of voice picking
  • Digitale productieregistratie
  • Locatiebepaling van voorraad en medewerkers
  • Slimme camera’s met beeldherkenning
  • Op afstand uitlezen van apparaten en sensoren (Internet of Things)
  • Volgen en aansturen van automated guided vehicles en robots
  • Voice over IP (VOIP) telefonie
  • Kantoorapplicaties en netwerktoegang voor zakelijke laptops, tablets en smartphones
  • Internettoegang voor gasten en de privé-apparaten van medewerkers

Een perfect dekkend en veilig draadloos industrieel netwerk

Is een slim draadloos netwerk ingewikkeld? Dat valt mee. Wij helpen we je bij de selectie, implementatie én het beheer van een perfect dekkend en veilig draadloos industrieel netwerk, voor jouw magazijn, fabriek, kantoor, buitenterrein, koelcel of vriezer.

Intelligent en passend beheer van jouw draadloos netwerk

Het beheer organiseren we centraal, op de manier die past bij jouw organisatie. Met een fysieke controller in je eigen magazijn, een virtuele controller in je eigen server of datacenter, of volledig geautomatiseerd vanuit de cloud.

Je netwerkbeheer in de cloud onderbrengen, biedt veel voordelen. Met voorspellende analyses helpt het netwerk je om proactief in te grijpen op basis van voorspellingen. Bijvoorbeeld over hoge belasting tijdens piekmomenten, of accesspoints met slechte dekking. Minder troubleshooten en beter anticiperen, dus. Ook wordt je netwerk door beheer vanuit de cloud flexibeler en beter schaalbaar, met minder hardware en meer inzicht.

Samen gaan we op zoek naar de oplossing die bij jouw wensen en eisen aansluit.

Wireless as a Service

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar jouw draadloze netwerk? En heb je liever vaste maandelijkse operationele kosten, in plaats van een eenmalige investering? Dat kan met onze Wireless as a Service cloud-oplossing: hardware, configuratie en beheer voor een vast bedrag per maand. Wij garanderen de up-time door proactieve monitoring. We houden je regelmatig op de hoogte over de beschikbaarheid, capaciteit, en performance van jouw netwerk. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor jouw draadloze netwerk.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.