Home Logistieke automatisering Evenementen Cloud Expo 2023: Actemium en Extreme Networks tonen kansen connected werkvloer
Actemium en Extreme Networks tonen kansen connected werkvloer

Cloud Expo 2023

Extreme Networks en Actemium zijn al jarenlang partners op het gebied van draadloze netwerken in de industrie en de logistiek. Op 6 en 7 december zijn wij tijdens Cloud Expo 2023 in Houten te gast op de stand van Extreme. We laten samen zien hoe een connected werkvloer jouw organisatie verder brengt, hoe je jouw fabriek of magazijn verbindt, en hoe je jouw netwerk managet vanuit de cloud. Kom jij ook inspiratie opdoen over de nieuwste netwerk- en cloudoplossingen?

Concrete toepassingen

Een goed netwerk is een basisvoorwaarde voor werken in de cloud. En voor werken met mobiele apparaten in een magazijn of op de productievloer. Via een draadloos netwerk stuurt jouw logistieke software medewerkers, machines en robots aan. En registreren de systemen de handelingen op de werkvloer of zelfs buiten de muren van jouw bedrijf. Samen zorgen Extreme Networks en Actemium dat jij over zo’n netwerk beschikt.

Vakbeurs ICT Logistiek
Vakbeurs logistiek automatisering

Verbonden toekomst

Denk jij na over een upgrade van je (draadloze) netwerk? Of ben je gewoon benieuwd wat er allemaal kan? Leg jouw ideeën eens aan ons voor tijdens Cloud Expo 2023. Samen met onze collega’s van Extreme networks denken we graag met je mee. Over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (draadloze) netwerken en intelligent netwerkbeheer vanuit de cloud. En over de kansen die draadloos en mobiel werken biedt voor jouw organisatie.

Waardevol partnerschap

De gezamenlijke demo op Cloud Expo 2023 onderstreept de waarde van Actemium voor Extreme networks als strategisch partner in de industrie en de logistiek. Samen brengen wij organisaties verder met betrouwbare en snelle draadloos netwerken.

Vakbeurs ICT Logistiek

Praktische informatie

Datum
wo 6-12-2023 – do 7-12-2023

Locatie
EXPO Houten
Hal 1, 2, 3 & 4

Voor wie?
Iedereen die zijn of haar logistieke processen wil verbeteren door automatisering

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Bel ons via +31 (0)888 318 100.

Tot ziens!

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.