Home Logistieke automatisering Evenementen Dynamics Days 2024: Haal meer uit jouw Microsoft Dynamics systeem!
Haal meer uit jouw Microsoft Dynamics systeem!

Dynamics Days 2024

Maak jij gebruik van Microsoft Dynamics NAV of Business Central? Of overweeg je het aan te schaffen, maar zoek je net dat beetje extra? Dan is Dynamics Days 2024 hét kennis- en netwerkevenement waar je bij moet zijn! Je ontdekt er welke uitbreidingen jouw Microsoft Dynamics systeem nog beter laten aansluiten op jouw werkvloer. Zoals onze SupplyChain365 mobiele (SaaS) scanoplossing, waarmee je van Dynamics een compleet WMS / TMS maakt.

Digitale transformatie

De Dynamics Days, op 3 oktober 2024, start met keynotespreker Guus Krabbenborg. Hij deelt zijn visie op de ‘transformatie’ in de digitale transformatie.

Daarna ontdek je in verschillende parallelle sessies hoe je jouw Dynamics omgeving met specifieke toepassingen kunt uitbreiden. En hoe jij de volgende stap zet op het gebied van digitalisering binnen allerlei delen van jouw organisatie.

Dynamics Days
Inspiratiesessie Warehouse management WMS

Parallelle sessie SupplyChain365

Tijdens de Dynamics Days vertellen wij je graag meer over onze mobiele (SaaS) scanoplossing SupplyChain365 voor Microsoft Dynamics BC. Met deze add-on breid je de WMS- en TMS-functionaliteiten van BC uit en breng je ze digitaal naar de werkvloer. De veilige cloudoplossing verwerkt alle acties in jouw magazijn real-time en digitaal. Zo houd jij meer grip op je voorraad en werk je makkelijker samen met je partners.

Ervaar het tijdens Dynamics Days 2024

We laten je graag de toegevoegde waarde zien van onze SupplyChain365-oplossing met concrete toepassingen voor scanning, barcodes, orders picken, packen en shippen! Tijdens onze presentatie en op de beursvloer. Daar maak je ook kennis met andere Dynamicsgebruikers.

Dynamics Days 2024 biedt jou de kans op nieuwe kennis en ideeën op te doen. En zo nog meer te halen uit jouw Dynamics omgeving.

Vakbeurs event

Praktische informatie

Datum
do 03-10-2024

Locatie
Hotel Theater Figi
Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Voor wie?
Iedereen die meer wil halen uit Microsoft Dynamics NAV of BC

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Bel ons via +31 (0)888 318 100.

Tot ziens!

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.