Home Logistieke automatisering Evenementen Workshop – Slim orderverzamelen en sorteren: Concepten en mechanisatietechnieken
Concepten en mechanisatietechnieken

Workshop Slim orderverzamelen en sorteren

Wil je jouw orders slimmer verzamelen en sorteren? Kom naar onze workshop. Je ervaart en leert hoe je met de nieuwste logistieke concepten en mechanisatietechnieken jouw orderpickproces optimaliseert!

Logistieke concepten en mechanisatietechnieken

De workshop is op maat gemaakt voor logistieke bedrijven en productiebedrijven die bewust kiezen voor gedeeltelijke logistieke mechanisatie om flexibel te blijven inspelen op veranderingen. Je krijgt een overzicht van verschillende logistieke methodes en technieken die jouw orderpickproces efficiënter, betrouwbaarder én inzichtelijker maken.

Daarnaast vertellen onze logistieke experts over hun best practices, de nieuwe trends en ontwikkelingen. En natuurlijk is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega’s!

Benieuwd hoe dit werkt?

Tijdens onze inspiratiesessie Material Handling krijg je een overzicht van de verschillende intralogistieke material handling oplossingen en technieken. Per oplossing wordt aangegeven binnen welke applicaties ze het beste tot hun recht komen en wat ze voor jouw logistieke proces kunnen betekenen. Daarnaast komen de beslissingscriteria aan bod die je moet nemen om tot de juiste oplossing te komen. 

Daarnaast vertellen onze logistieke experts over hun best practices, de nieuwe trends en ontwikkelingen. En natuurlijk is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega’s!

Actemium inspiratiesessie
Webinar Logistieke automatisering

Onderwerpen

  • Orderpick methodes als Batch picking & sorting (sort to order), Multi orderpicking (sort while pick) en Zone picking
  • Orderpick technieken
  • Material handling

Praktische informatie

Datum
do 16-12-2021

Locatie
Actemium
Costerweg 5, Veghel

Tijd
Ontvangst met koffie: 13:00-13:30
Programma: 13:30-17:00

Voor wie?
Iedereen die zijn of haar orderpick processen wil verbeteren door automatisering en mechanisering

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je hier in.

Heb je vragen? Bel ons via +31(0)888 318 999.

Tot ziens!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.