Home Solutions & Services Logistieke automatisering Inspiratiewebinar – Afleverregistratie: Foutloze registratie van leveringen, emballage en retouren!
Foutloze registratie van leveringen, emballage en retouren!

Inspiratiewebinar Afleverregistratie

De wereld houdt niet op bij het laaddock van je magazijn. Je wilt immers zeker weten dat jouw leveringen compleet en correct bij je klanten aankomen. En je wilt geen papierwerk en gedoe over emballage of retouren. Het Actemium WMS helpt je met nieuwe functionaliteit én een nieuwe afleverregistratie app voor jouw chauffeurs. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn en hoe het werkt? Laat je inspireren tijdens ons webinar.

Digitale registratie van leveringen, emballage en retouren!

Tijdens ons inspiratiewebinar afleverregistratie leer en ervaar je hoe je zorgt voor minder papierwerk en administratie, voor foutloos inzicht in het transport tot aan de klant en voor de zekerheid dat je orders compleet en bij de juiste klant aflevert.

Benieuwd hoe dit werkt?

We laten je zien hoe afleverregistratie werkt in Actemium WMS en demonstreren de nieuwe mobiele afleverapp waarmee jouw chauffeurs onderweg hun werkzaamheden kunnen controleren en registreren.

Webinar Logistieke automatisering

Onderwerpen

  • Demonstratie van afleverregistratie in het Actemium WMS met:
    • Proof of delivery,
    • Registratie van in en uitgaande emballage
    • Registratie van en retouren
  • Voordelen van digitale en papierloze afleverregistratie

(Terug)kijken?

Wil je het webinar (terug)kijken? Vul onderstaand formulier. Dan sturen we je de link.

Heb je een vraag? Ook die kun je hier stellen.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.