Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Actemium vanaf nu Extreme Networks Diamond-partner
Beloning voor goed getrainde en gecertificeerde experts

Actemium vanaf nu Extreme Networks Diamond-partner

Logistiek tag corner

Extreme Networks verhoogt Actemiums partner status van Gold naar Diamond! We zijn trots op deze waardering van onze expertise en onze jarenlange ervaring met de producten en diensten van Extreme Networks. Onze Diamond-status geeft aan dat onze adviseurs, techneuten en supportmedewerkers uitstekend getraind en gecertificeerd zijn in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van draadloze netwerken.

Korte lijnen

Als Extreme Networks Diamond-partner hebben wij korte lijnen met Extreme Networks. We weten waar we het over hebben en kunnen snel schakelen bij al jouw uitdagingen op het gebied van draadloze netwerken, switches en monitoring- en beheeroplossingen. Daardoor ben je verzekerd van de beste producten en ondersteuning tegen scherpe, marktconforme prijzen.

Actemium vanaf nu Extreme Networks Diamond-partner

Strategische samenwerking

Christiaan Bruins, client manager bij Actemium: “Onze experts bezoeken veel verschillende bedrijven. Daar komen ze voor uiteenlopende uitdagingen te staan. Als Diamond-partner kunnen direct advies inwinnen bij Extreme Networks over mogelijke oplossingen. Of ideeën aandragen voor de verbetering van bestaande of de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Zo bundelen we onze expertise. En dragen we samen bij aan het behalen van de (logistieke) doelen van onze opdrachtgevers.”

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.