Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Actemium wint Zebra Zebra Robotics Automation Award
Zebra erkent en beloont expertise en partnerschap op het gebied van Fetch mobiele robots

Actemium wint Zebra Zebra Robotics Automation Award

Logistiek tag corner

Tijdens de Zebra Regional Partner Summit in Brasschaat (België) ontving Actemium de Fetch Robotics Award. Een erkenning voor de manier waarop wij als langetermijnpartner van Zebra de Fetch technologie snel adopteren en vooroplopen in training en kennis.

Nieuwe technologie

Toen Zebra Fetch robotics overnam, betekende dit een geheel nieuw segment voor het bedrijf, dat vooral bekend is van hardware en software op het gebied van vaste en mobiele scantechnologie. Als onafhankelijk integrator van mobiele robots van verschillende partners zagen wij direct kansen. We helpen Zebra graag bij het ontdekken van de mogelijke toepassingen, omdat we geloven in de toegevoegde waarde van Fetch mobiele robots voor onze klanten.

Zebra verlengt Gold partner status Actemium

Belangrijk partnerschap

We investeerden daarom in training en kennisontwikkeling. En in demo’s die we tonen op beurzen en online. We zoeken actief naar mogelijke projecten en passen inmiddels Fetch mobiele robots al succesvol toe op de werkvloer. Voor Zebra voldoende aanleiding om de eerste Zebra Fetch Robotics Award aan Actemium toe te kennen. Wij zijn blij met het vertrouwen en blijven Fetch mobiele robots inzetten als wij denken dat ze de beste oplossing zijn.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.