Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Extreme wireless LAN: de ontwikkelingen op een rijtje
De nieuwste ontwikkelingen bij Extreme Networks

Extreme wireless LAN: de ontwikkelingen op een rijtje

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de laatste ontwikkelingen bij Extreme Networks. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen controllers en acces points komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Extreme networks

Extreme networks is een van onze belangrijkste partners op het gebied van oplossingen voor bedrade en draadloze netwerken. Zoals fysieke accespoints, LAN switches en (cloud) controllers voor configuratie, management en beheer.

Actemium is Extreme Diamond partner en wij leveren en implementeren de netwerkoplossingen van Extreme in jouw organisatie en jouw bestaande infrastructuur en architectuur.

Bekijk hieronder het laatste Extreme nieuws, de nieuwste modellen en de apparaten die binnenkort aan vervanging toe zijn.

Extreme WiNG VX9000 virtuele WLAN controller

De huidige producten van Extreme

Hieronder vind je een overzicht van het huidige portfolio van Extreme.

Sommige apparaten zijn hagelnieuw. Ze zijn nog jaren verkrijgbaar en worden regelmatig voorzien van updates met bug fixes en nieuwe functionaliteiten.

Andere apparaten hebben zich al ruimschoots bewezen. Het kan zijn dat ze op termijn vervangen worden door een tech refresh of een volledig nieuw type.

WLAN controllers

Met een (W)LAN controller configureer, beheer én monitor je centraal je (draadloze) netwerk, zonder ieder Acces Point (AP) afzonderlijk te hoeven benaderen of in te stellen. (W)LAN management kun je doen vanuit de cloud, of met jouw eigen fysieke of virtuele WiNG WLAN controller.

Extreme WiNG

ExtremeCloud IQ

Access Points (AP’s)

Een Acces Point zorgt voor de dekking van jouw draadloze netwerk. Het AP maakt het voor apparaten mogelijk om verbinding te maken met het draadloos netwerk volgens een van de wifistandaarden.

Acces Points zijn verkrijgbaar met interne of externe antennes en optioneel geschikt voor buitengebruik of gebruik in vriesomgevingen.

Extreme WiNG

ExtremeCloud IQ

Access/Edge switches

Access/Edge switches zijn de laatste stap tussen jouw netwerk en de accespoints of bedrade client devices. Die sluit je direct aan op de access/edge switch. Accespoints krijgen vanuit de switch ook direct hun voeding via ‘power over ethernet’.

Verouderde producten van Extreme

De volgende apparaten zijn niet meer leverbaar en dus niet meer te bestellen. Vaak worden ze nog wel een tijd ondersteund. Daarna worden ze niet meer gerepareerd en krijgen geen noodzakelijke beveiligingsupdates meer. We adviseren je dringend om deze te vervangen!

WLAN controllers

Extreme WiNG

Access Points (AP’s)

Extreme WiNG

ExtremeCloud IQ

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.