Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Extreme XMC Management Centre: laat jouw netwerk optimaal presteren
Alles en iedereen op volle toeren

Extreme XMC Management Centre: laat jouw netwerk optimaal presteren

Logistiek tag corner

Een snel en betrouwbaar bedrijfsnetwerk is cruciaal. Voor je collega’s, de processen én de productie. Als het uitvalt, ligt alles stil. Gelukkig komt dat zelden voor. Maar wat wéét je eigenlijk over je netwerk? Waar zitten de zwakke punten? En hoe kun je jouw netwerk optimaal laten presteren? Met Extreme XMC heb je een compleet overzicht en volledige controle. Zodat alles en iedereen op volle toeren kan blijven draaien.

Wat wéét je eigenlijk over je netwerk?

Zonder een goed functionerend netwerk ben je nergens. Dat hoeven we je niet te vertellen. En hoe belangrijk een stabiel en betrouwbaar netwerk ook is – toch zien we in veel bedrijven dat het netwerkbeheer niet optimaal is. Het gevolg: onnodige investeringen in tijdelijke oplossingen en troubleshooten. Herkenbaar? Gelukkig kán het anders!

Extreme XMC: jouw glazen bol voor optimaal netwerkbeheer

Extreme Management Centre (Extreme XMC) is een merkonafhankelijk softwareplatform voor het beheren en managen van netwerken en servers. Ook als je geen andere producten van Extreme gebruikt, kun je ermee werken. Op één helder dashboard krijg je een compleet inzicht in jouw netwerk: van het hart tot aan de randen. Je kunt precies zien hoe alle applicaties, access points, switches en dataschijven en -centres functioneren en samenwerken. Zo krijg je zicht op eventuele performance problemen en bottle necks. En áls er problemen zijn, zoek je niet naar een speld in een hooiberg. Sterker: je verhelpt ze, voordat gebruikers er iets van merken.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.