Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Lezing vakbeurs ICT en Logistiek: Wat je ziet ben je zelf!
Robert Riedstra benadrukt het belang van data en datavisualisatie

Lezing vakbeurs ICT en Logistiek: Wat je ziet ben je zelf!

Logistiek tag corner

Collega Robert Riedstra, van ons zusje Axians, geeft op de vakbeurs ICT & logistiek een lezing over het belang van data en datavisualisatie voor de héle organisatie. Hij vertelt hoe je de datagedreven cultuur bereikt die noodzakelijk is om de concurrentie voor te blijven.

Datagedreven werken? Alles over datavisualisatie op ICT & Logistiek

Business Intelligence en Analytics worden steeds belangrijker om je concurrentie een stap voor te blijven. Maar hoe haal je écht waardevolle inzichten uit alle data die je verzamelt? Robert Riedstra vertelt je alles over de meerwaarde van datavisualisatie op vakbeurs ICT & Logistiek op 10 en 11 november in Jaarbeurs Utrecht.

Robert Riedstra

Datagedreven cultuur

Veel bedrijven zetten al stappen op het gebied van Business Intelligence. Maar investeringen resulteren lang niet altijd in een echte datagedreven cultuur. Vaak stokt de implementatie bij een klein aantal key users – door een te hoge werkdruk, de complexiteit of omdat verdere ontwikkeling ‘te duur’ is. En dat is jammer, want de meeste winst behaal je door volledig datagedreven te werken.

Datavisualisatie

Toch is een grote hoeveelheid data niet automatisch waardevol. Pas wanneer je jouw data goed visualiseert, bijvoorbeeld in een digitale versie van je distributiecentrum, kun op basis daarvan beslissingen nemen. Of nog beter, je traint intelligente software met historische data om voorspellingen te doen voor de toekomst.
Hoe belangrijk datavisualisatie is om jouw processen te optimaliseren, vertelt Robert Riedstra tijdens ICT & Logistiek. Tijdens zijn presentatie gaat hij ook in op forecasting: voorspellingen tot op het uur nauwkeurig. Een absolute meerwaarde voor jouw logistiek.

Napraten? Kom naar onze stand!

Voor en na de lezing is Robert aanwezig op onze stand (01.C064). Heb je vragen voor hem? Of wil je napraten of ideeën uitwisselen? Kom gerust langs. We zien je graag.

Aanmelden?
Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten voor de ICT en logistiek!

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.