Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nicelabel Label Management Systeem: volledige controle
Volledige controle

Nicelabel LMS Label Management Systeem

Logistiek tag corner

Goede labels zijn essentieel voor een efficiënt en veilig logistiek proces. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in no-time een hele verzameling labels in gebruik hebt. Hoe breng (en houd!) je daar lijn in? Met het Nicelabel LMS Label Management Systeem kun je labels centraal beheren. Zo houd je overzicht en borg je de kwaliteit van je labels.

Hoe breng (en houd!) je lijn in je labels?

Met goede labels maak je goederen identificeerbaar en traceerbaar. Voor jezelf, maar ook voor klanten. Bovendien voldoe je met goede labels aan allerlei kwaliteitseisen en wet- en regelgeving. Kortom, goede labels zijn essentieel voor een efficiënt en veilig logistiek proces. Maar hoe hou je het overzicht in een wirwar aan product- of klantspecifieke labels? En wie mag deze labels aanmaken, aanpassen, en vrijgeven voor productie? Herkenbaar? Gelukkig is er een oplossing!

Label management: volledige controle

Met het Nicelabel Label Management System (LMS) kun je alle modules van Nicelabel centraal beheren. Zo kun je labels centraal opslaan. Je kunt ook gebruikers autoriseren om labels te ontwerpen, aan te passen, goed te keuren en elektronisch te ondertekenen. Daarmee voldoe je meteen aan kwaliteit- en validatierichtlijnen zoals GMP / GAMP en FDA. Maar dat is niet het enige: het systeem houdt ook je geschiedenis bij én biedt de mogelijkheid om labels onderling te vergelijken. Kortom: met het Nicelabel Label Management Systeem heb je volledige controle over je labels, die je ook nog eens snel en foutloos zelf kunt genereren!

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.