Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Nieuwsflits Actemium WMS: standaard integratie van Zebra Fetch mobiele robots
WMS zorgt ervoor dat de robots op de meest efficiënte manier werken

Nieuwsflits Actemium WMS: standaard integratie van Zebra Fetch mobiele robots

Logistiek tag corner

Zebra Fetch Autonome Mobiele Robots (AMR’s) nemen mensen werk uit handen. Of ze assisteren hen bij hun werkzaamheden. De eigen Fetch software stuurt ze daarbij aan, op basis van andere logistieke software. Om de AMR’s eenvoudig te voorzien de juiste taken en instructies, bevat Actemium WMS nu een standaard integratie met de Fetch software.

Ergonomisch, veilig en consequent

Zebra Fetch robots zijn specifiek gebouwd en geprogrammeerd om met mensen in dezelfde ruimte te kunnen zijn. Daardoor blinken ze uit in de samenwerking met mensen. De robots assisteren orderpickers, zodat die zelf minder hoeven te dragen of door goederen naar hen toe te brengen. Of ze voeren afval af, beleveren productielocaties of paternosterkasten of leveren pakketjes af op een transportband. Medewerkers kunnen daardoor efficiënter en ergonomischer werken. En ondertussen blijven de AMR’s hun taken veilig, consequent en onvermoeibaar uitvoeren.

Fetch autonomous mobile robot

Efficiënt aansturen

De robots ontvangen hun taken via de eigen Fetch software. Die laat weten waar de robot naartoe moet en wat die daar moet doen. Meestal werkt een vloot van meerdere AMR’s tegelijkertijd op dezelfde werkvloer. Prioriteiten stellen en taken verdelen tussen de robots gebeurt in een hogere softwarelaag, zoals Actemium WMS of WCS. Dat zorgt ervoor dat de robots op de meest efficiënte manier werken.

Standaard koppeling

Om de implementatie van Actemium WMS in combinatie met Zebra Fetch robots te optimaliseren, ontwikkelden we een standaard integratie naar de Fetch software. Zo kunnen we eenvoudig en foutloos taken en instructies uit Actemium WMS aan de mobiele robots aanbieden.

Fetch autonomous mobile robot

De voordelen van standaard Fetch-integratie op een rij

  • Snelle implementatie en integratie van mobiele robots
  • Slimme aansturing van één of meerdere AMR’s
  • Orderpickers hoeven minder te dragen of goederen te verplaatsen

Actemium WMS

Gebruik je al Actemium WMS en wil je onderzoeken of Zebra Fetch robots passen in jouw logistiek? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij de upgrade naar de nieuwste versie en een plan voor de optimale inzet van AMR’s.

Maak je nog geen gebruik van het Actemium Warehouse Management Systeem? Het regelt de inslag, opslag en uitslag van goederen in jouw magazijn. Zodat jouw medewerkers efficiënt, papierloos en foutloos werken. Door periodieke updates en uitbreidingen van de standaard kern ben je met het Actemium WMS altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.