Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs SOTI mobility solutions verlengt zilveren partner status Actemium
de beste remote support voor jouw mobiele apparaten!

SOTI mobility solutions verlengt zilveren partner status Actemium

Logistiek tag corner

SOTI software is al jaren een standaard onderdeel van onze Actemium Mobile Device Management oplossingen. De partnership met SOTI levert ons nu de zilveren status op. Daarmee beloont SOTI de successen die we samen hebben behaald.

Mobile device management

Met SOTI MobiControl helpen we onze klanten door remote support te verlenen op hun mobiele devices. Zo kunnen we in geval van nood op afstand meekijken, assistentie verlenen en updates uitvoeren. Onze klanten gebruiken SOTI bovendien om hun mobiele of vaste computers af te schermen, te versleutelen en zelfs te wissen op afstand.

Meer training, betere contacten

De zilveren status heeft voordelen voor onze klanten. Actemium medewerkers krijgen toegang tot de beste trainingen en support. Zo vergroten we onze kennis en vaardigheden om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Bovendien profiteren we van directe contacten binnen SOTI. Van sales tot support: met Actemium krijg jij het beste dat SOTI te bieden heeft.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.