Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs SOTI mobility solutions verlengt zilveren partner status Actemium
De beste remote support voor jouw mobiele apparaten!

SOTI mobility solutions verlengt zilveren partner status Actemium

Logistiek tag corner

SOTI software is al jaren een standaard onderdeel van onze Actemium Mobile Device Management oplossingen. De partnership met SOTI levert ons nu de zilveren status op. Daarmee beloont SOTI de successen die we samen hebben behaald.

Actemium behaalt de zilveren partnerstatus bij SOTI mobility solutions

Betrouwbare partner

Client manager Christiaan Bruins: “Wij hechten grote waarde aan deze Platinum partner status. Honeywell geeft hiermee aan dat wij een betrouwbare partner voor ze zijn. Voordeel voor onze klanten is dat Honeywell en Actemium hun expertise op het gebied van sales, technologie en marketing bundelen. Dat biedt kansen om samen te groeien en nieuwe oplossingen snel te introduceren en te implementeren. Oplossingen die sterk bijdragen aan de (logistieke) doelen van onze opdrachtgevers.”

Meer training, betere contacten

De zilveren status heeft voordelen voor onze klanten. Actemium medewerkers krijgen toegang tot de beste trainingen en support. Zo vergroten we onze kennis en vaardigheden om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Bovendien profiteren we van directe contacten binnen SOTI. Van sales tot support: met Actemium krijg jij het beste dat SOTI te bieden heeft.

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.