Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Terugblik: Inspiratiedagen Robotics & Material Handling
Succesvolle inspiratie- en netwerkdagen in Actemium Industrial Technology Center

Terugblik: Inspiratiedagen Robotics & Material Handling

Logistiek tag corner

Robotisering is hot! Dat bleek tijdens onze goed bezochte inspiratiedagen Robotics & Material Handling. In totaal ontvingen we meer dan honderd bezoekers, verdeeld over vier inspiratiedagen. Samen vertegenwoordigden ze groothandels, e-commerce-organisaties, producenten en consultancybedrijven. Zij lieten zich inspireren door twaalf demo’s van Actemium en onze partners en door interessante sprekers. Inspiratiedagen gemist? Check onze volgende events, op onze evenementenpagina.

Innovatieve demo’s en sprekers

Hoe vind je de beste logistieke oplossing voor jouw specifieke uitdagingen? Daarover gingen bezoekers in gesprek met Robert van Ree van Servator Group en Joep Geurts van Groenewout. En natuurlijk met onze eigen collega’s.

Actemium Inspiratiedagen 2023 - door Thomas Vugs

 

Daarnaast lieten we vooral verschillende oplossingen zien. Denk aan geautomatiseerde (de)palletiseersystemen, voor zowel dozen als individuele producten en aan mobiele robots (AGV’s en AMR’s) die pallets, rolcontainers en karren of bakken en dozen vervoeren. Uiteraard besteedden we ook veel aandacht aan de software waarmee je robotics- en material handling-technologie integreert in je bestaande processen en IT-landschap.

Informatieve casestudy

Over hoe zo’n implementatie en integratie in z’n werk gaat, vertelde Actemium projectmanager Joost Vervoort, aan de hand van een realistische weergave van een recente casestudy. Wil je daarover meer weten? Houd dan onze website in de gaten en volg ons op LinkedIn. Want ook in 2024 organiseren we weer inspirerende events.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.