Machine assemblage

Machine assemblage is een vak apart: je hebt een specifiek eindproduct voor ogen, waarbij je zeker wilt zijn van een goed eindresultaat én de nodige flexibiliteit. En dan wil je jouw machine assemblage waarschijnlijk ook nog versterken met slimme engineering. Onze elektrotechnische dienstverlening is optimaal op deze specifieke trajecten ingericht. Sterk presterende, gebruiksvriendelijke en veilige machines verzekerd.

Je speciale projecten in goede handen

Zoek je als projectgeoriënteerde machinebouwer een rechterhand als het aankomt op machine assemblage, inclusief het aanbrengen van elektrotechnische benodigdheden, zoals bedrading, sensoren en panelen. Alles in onze ruime werkplaats is zo ingericht dat we je machine assemblage tot in de fijnste details ondersteunen.

Volledige ontzorging

We gaan ver om je in deze specifieke trajecten te ontzorgen. Het mooiste is natuurlijk als we in een vroeg stadium bij je project betrokken zijn. We kijken en denken tijdens het hele traject met je mee. De assemblage van je machines wordt nauwkeurig voorbereid en met je besproken. Deze goede voorbereiding betaalt zich uit; we leveren je machines en constructies turn-key op, zodat je hier verder geen omkijken naar hebt.

Meer dan alleen assembleren

Je geassembleerde machine of constructie is zo sterk als de hele organisatie erachter. Dat maakt het samenwerken met Actemium ook zo interessant. Wij zijn elektrotechnisch sterk, waardoor je over een machine  of onderdelen beschikt die naadloos bij je productieproces aansluiten. We assembleren bij ons op locatie (waar we ook over een ruime clean room beschikken), op locatie en desnoods in het buitenland. We verzorgen ook je draadsets, waarbij een snelle en slimme manier van bekabelen op locatie verzekerd is.  

Uiteraard testen we!

Testen is cruciaal als het om machine assemblage gaat. Dit doen we als het mogelijk is in onze machinefabriek. Functioneert een machine als onderdeel van een grotere installatie? Dan bouwen we de machine hier zo ver mogelijk af, om de montage en het testen op locatie zo kort mogelijk te houden, zodat we jouw processen niet verstoren.

Met visie assembleren

De meerwaarde van werken met Actemium is dat we onderdeel uitmaken van een groot technisch netwerk met opdrachtgevers en leveranciers wereldwijd. Onze focus ligt op de groei van de industrie. Je kiest dus niet alleen voor slimme machine assemblage, maar voor assembleren met een visie, én met ontzettend veel mogelijkheden om je productiecapaciteit verder uit te breiden en te verbeteren.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.