Een compleet pakket met meerwaarde!

Besturings-, schakel- en verdeelkasten voor de (petro)chemie, de watervoorziening en energiesector

Chemie tag corner Maintenance tag corner Paneelbouw tag corner

Actemium in Goes is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van besturings-, schakel- en verdeelkasten voor vooral klanten in de (petro)chemie, de watervoorziening en energiesector. Klanten kunnen daarnaast ook een beroep doen op advies, engineering, inbouwen, testen, inbedrijfstelling, aanpassing en onderhoud. Kortom: een compleet programma!

Klantspecifieke panelen: van besturingsboxjes tot en met gekoppelde panelen

Alle panelen die in de werkplaats in Goes gebouwd worden voor klanten – veelal gevestigd in de Botlek, West-Brabant, Zeeland en Antwerpen – zijn klantspecifiek. Daardoor is er veel kennis en ervaring opgebouwd in het maken van kleine besturingsboxjes tot en met kasten voor voeding en besturing, en van stand alones tot en met gekoppelde panelen. Uiteraard wordt alles gebouwd volgens de geldende normen en regelgeving. De opdrachtgevers voor paneelbouw kunnen daarbij verzekerd zijn van kwaliteit en netheid op hoog niveau.

Voortdurend investeren in veiligheid en veiligheidsbewustzijn

Actemium hecht veel waarde aan veiligheid en staat op trede 4 van de veiligheidsladder. Er wordt voortdurend geïnvesteerd om het veiligheidsbewustzijn scherp te houden, niet alleen in de eigen bedrijfsruimte, maar uiteraard ook bij het inbouwen van panelen op locatie. Onderaannemers die ingezet worden, in de eigen productiehal of op locatie, conformeren zich aan de normen en waarden van Actemium.

Testen, inbouwen, aansluiten en inbedrijfstellen

Alle panelen die in de werkplaats gemaakt worden, worden getest in de eigen testruimte, ook functioneel. De klant wordt altijd uitgenodigd voor een FAT – Factory Acceptance Test – voordat het paneel op transport gaat.

Het inbouwen, aansluiten, het I/O-testen en in bedrijfstellen van de panelen op locatie kan ook door de specialisten van Actemium gebeuren. Daarvoor beschikt Actemium Goes over een zeer ervaren en flexibel inbedrijfsstellingsteam.

Expertise uitwisseling in het voordeel van de klant

Op paneelbouwgebied is er steeds meer mogelijk. Er wordt in toenemende mate modulair gebouwd en plc’s worden kleiner en bezitten meer mogelijkheden. De gedreven specialisten van Actemium volgen deze en andere innovatieve trends op hun vakgebied en die bij hun klanten op de voet.

Onderdeel van een netwerkorganisatie

Actemium is een merk van VINCI Energies en is daardoor onderdeel van een veelzijdige netwerkorganisatie. Een netwerkorganisatie waarbinnen zeer effectief expertise wordt uitgewisseld en ontwikkeld, in het voordeel van de klant. Alleen al in Nederland beschikt VINCI Energies naast in Goes over paneelproductiefaciliteiten in Veghel, Enschede, Assen en Heerhugowaard.

De meerwaarde van technisch mensenwerk

Klanten kunnen vertrouwen en bouwen op de inzet en inzichten van een hecht team gepassioneerde techneuten. Dit leidt bijvoorbeeld aan de voorkant van de paneelproductie tot winst door dat de paneelbouwers de ontwerpen kunnen analyseren op optimale bruikbaarheid. Korte lijnen in communicatie, flexibiliteit en betrokkenheid van de specialisten leiden bijvoorbeeld bij onderhoud of ombouw tot zo kort mogelijke down-tijden. Zoals gezegd: Actemium in Goes biedt een compleet programma.

Meer weten over paneelbouw in Goes?

Mark Cosijn
Business Unit Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 51566076
Johan de Goffau
Business Development Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 53706969
Michel Pietersen
Sr. Projectleider - Goes
[javascript protected email address]
06-25007063