Actemium strategie-workshop
ACT-TO-THE-MAX

Ben je op zoek naar een manier om je strategie te bepalen of wil je de al bepaalde strategie meer concreet en/of datagedreven maken? Met onze ACT-TO-THE-MAX-strategie-workshop helpen we jou spelenderwijs in een kort tijdbestek concrete stappen te zetten, op het gebied van de bepaling en realisatie van jouw bedrijfsstrategie! De resultaten van de workshop kunnen als startpunt worden gebruikt voor onder andere de digitale transformatie van je bedrijf.

Een smart factory begint bij een smart strategy!

In een meer jaren plan is de strategie vaak gestoeld op groei en rendement. Het succes hiervan is mede afhankelijk van de conditie van uw productiefaciliteit. Samen met uw Plant Management Team voeren we een “Productie APK” uit om de conditie van uw fabriek op te nemen en te bezien welke rol data al speelt of zou moeten spelen. Vervolgens stellen we uw ambities vast om dan na te gaan welke maatregelen cq investeringen bijdragen aan uw strategie.

Op basis van een aantal prestatie pijlers kunnen fabrikanten hun huidige organisatie en verbeter potentieel in kaart brengen. Actemium heeft deze pijlers ontwikkeld op basis van haar jarenlange ervaring in de industriële branches als consultants en engineers.

Wil je doorontwikkelen naar een slimme fabriek?

Als Plant Manager wil je stappen zetten om tot een slimme fabriek te komen. Hoe kun je dat doen? De Act to the Max-aanpak kan je daarbij helpen. Vraag het stappenplan hier aan Act to the Max.

De ACT-TO-THE-MAX-aanpak

ACT-TO-THE-MAX wordt digitaal op afstand of op locatie van de klant binnen een dagdeel uitgevoerd.

De oefening bevat een aantal rondes, waarin:

 • de huidige situatie van de productiefaciliteit wordt bepaald.
  Je wordt als team op een speelse manier geholpen in het kiezen van facetten van het bedrijf die al goed gaan. De dilemma’s die hierbij spelen tussen afdelingen worden door de consultant bewust opgezocht.
 • een strategie wordt bepaald of bevestigd. 
  In deze stap worden de theoretisch mogelijkheden voor strategieën aan u uitgelegd en wordt gezamenlijk bepaald welke strategie het best bij uw bedrijf past 
 • de toekomstige situatie van de productiefaciliteit wordt bepaald. 
  Op basis van verbeteracties wordt gekeken naar wat voor toekomstige situatie dient te worden toegewerkt 
 • verbeteracties worden bepaald en geprioriteerd. 
  Tijdens deze stap zullen de diverse verbeteracties in volgorde worden gezet, zodat een Roadmap ontstaat naar de fabriek van de toekomst!

  Gebaseerd op de uitkomsten van de diverse rondes, worden de resultaten door onze consultants verwerkt in een bruikbaar formaat om uw strategie verder te concretiseren. Natuurlijk worden deze stappen aan u gepresenteerd. 

Neem contact op met onze experts voor meer info over ACT-TO-THE-MAX
Frits de Raad
Business Unit Manager en Principal Data Analytics - Actemium Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 53 90 60 50
Ferry Janssen
Business Consultant - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 6 20 50 92 87
Erik Folkert
Business Consultant - Veendam / Zwolle
[javascript protected email address]
+31 (0)6 22 69 59 05
Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier