Home Data Analytics Nieuws en blogs Consultancy vanuit domeinkennis
Kijken naar technologie vanuit de specifieke behoeften van onze klant
Consultancy vanuit domeinkennis
Data Analytics tag corner

Je wil je productieplant verder digitaliseren en zoekt een partner om je te begeleiden. Waarom zou je hiervoor aankloppen bij Actemium? Heel simpel: wij zijn gespecialiseerd in industriële automatisering en de oplossingen hiervoor worden nu eenmaal steeds digitaler. 

Als specialist op het gebied van systeemintegratie voelen we ons thuis in productieomgevingen. Ze zijn onze ‘natuurlijke habitat’. We weten wat er speelt binnen fabrieken en op plants. We kennen de processen van industriële bedrijven, hun uitdagingen en dagelijkse beslommeringen. Als onderdeel van een breed internationaal netwerk hebben we alle benodigde kennis en kunde in huis. 

Kennispartner 

We zijn partner van talrijke technologieleveranciers: van PLC’s en MES/MOMS-systemen tot data analyse platforms en cybersecurity tooling. De afgelopen decennia zijn de oplossingen die wij toepassen steeds intelligenter geworden. Zo genereert een moderne machinebesturing continu data. Door deze data te analyseren, liggen vaak grote efficiëntieslagen binnen handbereik. De vele analysetools die hiervoor bestaan, kennen voor ons geen geheimen. 

Focus op de klant  

Bij alles wat we doen, streven we naar de beste oplossing voor onze klanten. Dit geldt ook voor onze consultancy-diensten op het vlak van digitalisering. De ene analysetool is de andere niet. Net zomin als het ene productiebedrijf het andere is. We kijken altijd naar technologie vanuit de specifieke behoeften van onze klant. Waardoor we tot oplossingen komen die echt meerwaarde opleveren. 

Wil je doorontwikkelen naar een slimme fabriek?

Als Plant Manager wil je stappen zetten om tot een slimme fabriek te komen. Hoe kun je dat doen? De Act to the Max-aanpak kan je daarbij helpen. Vraag het stappenplan hier aan Act to the Max.

Van advies tot implementatie

Naast onze consultancydiensten kunnen wij trend- en analysetools voor onze klanten configureren, implementeren en onderhouden. We zijn internationaal actief maar zitten via onze regionale vestigingen dicht bij onze klanten. Op die manier houden wij hun digitale transformatie ook financieel behapbaar.