Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Regisseer de informatievoorziening in jouw keten met labelprinting via het web
Ontsluit jouw labelapplicatie via het internet Met Nicelabel PowerForms Web

Regisseer de informatievoorziening in jouw keten met labelprinting via het web

Logistiek tag corner

Dankzij jouw WMS, adequate labeling en scanoplossing heb je jouw zaakjes in jouw eigen magazijn goed voor elkaar. Je weet wat je in huis hebt, wat de status is én waar het staat. De volgende stap is dat ook jouw toeleveranciers hun goederen met de juiste labels aanleveren. Dat scheelt niet alleen tijd en geld – het verbetert ook de betrouwbaarheid en traceerbaarheid in de supply chain. Hoe pak je dat aan?

Snelheid en traceerbaarheid

Goederen die met de juiste labels binnenkomen, kun je direct inboeken in jouw ERP of WMS. Hierdoor zijn goederen snel beschikbaar, heb je geen administratieve handelingen en borg je een sluitende traceerbaarheid. Toch is dat nog niet zo eenvoudig. Want elke toeleverancier heeft zijn eigen processen en niveau van automatisering. En tóch wil je standaardiseren. Webprinting maakt dat mogelijk.

Labeling in de keten in eigen beheer

Met Nicelabel PowerForms Web regisseer je de informatievoorziening in de keten én stel je jouw leveranciers, contract-fabrikanten en logistiek dienstverleners in staat om hun goederen op de juiste manier te labelen. Met Nicelabel Powerforms Web geef je ze via het internet toegang tot jouw labelapplicatie waarmee ze zelf de juiste palletlabels of productlabels kunnen printen. Met precies die informatie en opmaak die jíj nodig hebt. Je beheert de data voor de labels centraal – jouw partners in jouw keten printen ze uit. Zo help je hen – en dus ook jezelf – bij een volgende professionaliseringsslag.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.