Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs RFgen brengt jouw ERP mobiel naar jouw magazijn of fabriek
Brengt jouw ERP mobiel naar jouw magazijn of fabriek

RFgen mobile platform

Logistiek tag corner

Met RFgen werken de medewerkers in jouw fabriek of magazijn altijd digitaal en mobiel met jouw ERP systeem. Zo voorkom je papierwerk en fouten. Je krijgt realtime inzicht in jouw actuele voorraden en statussen van jouw orders én je kunt beter plannen en bijsturen. Bovendien voldoe je aan alle klantvragen, kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving op het gebied van SSCC labeling en traceerbaarheid.

Koppel jouw back-end digitaal aan jouw werkvloer

RFgen is standaard datacollectie software van Datamax uit Amerika. Met RFgen ontwikkel je eenvoudig en snel apps om jouw back-end applicaties realtime en papierloos beschikbaar te maken op alle soorten mobiele computers in jouw magazijn of fabriek.

Voordelen van RFgen

  • Minder administratieve lasten
  • Minder fouten en tijdrovende controlewerkzaamheden
  • Je kunt beter plannen en bijsturen door realtime inzicht in voorraden en statussen van jouw orders
  • Je voldoet aan klantvragen, kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving op het gebied van SSCC labeling en traceerbaarheid

Geavanceerd platform

RFgen is een device, techniek en back-end onafhankelijk platform. Door middel van drag and drop ontwikkelt en distribueer je eenvoudig en snel gebruiksvriendelijke mobiele applicaties. Met de programmeeromgeving krijg je de flexibiliteit om detail wijzigingen door te voeren of geavanceerde functionaliteit toe te voegen.

Alle RFgen sessie draaien centraal op een RFgen server waarbij de sessies alleen worden weergegeven en bediend op mobiele of vaste computers. Hierdoor kun je eenvoudig nieuwe applicaties toevoegen en wijzigingen distribueren. Ook is er weinig dataverkeer en beheer je alle sessies centraal. RFgen biedt geavanceerde functionaliteit om de sessies op de mobiele computers offline door te laten draaien indien er geen verbinding is met de RFgen server. Daarnaast biedt de RFgen server de mogelijkheid om data te bufferen. Hierdoor ben je minder afhankelijk van de performance en beschikbaarheid van het back-office systeem.

Standaard integraties

RFgen biedt standaard integration suites met gecertificeerde koppelingen en een uitgebreide bibliotheek met voorgedefinieerde standaard transacties voor de ERP systemen van  SAP, Oracle, Microsoft, Wholesale ERP van Kerridge (voorheen UNIT4). Hierdoor is RFgen snel te implementeren en op maat te maken voor een 100% FIT met jouw operationele processen.

RFgen praat ook met andere ERP, WMS, MES, kwaliteit- en onderhoudssystemen via bestandsuitwisseling, webservices, koppelingen op connectoren of een directe verwerking in de user interface van pakketten door middel van screenscraping. Ook praat RFgen met Enterprise service bus integratieplatformen zoals Biztalk, SAP PI of Ibolt.

Techniek en hardware onafhankelijk

RFgen werkt met alle soorten mobiele computers, voice terminals, scanners, labelprinters met alle (mobiele) operating systemen. Het platform verwerkt jouw orders realtime. We kunnen het platform voor je integreren met weegschalen, vaste scanners, sensoren op machines, pick to light en systemen voor automatisch transport en opslag. Zo blijf je flexibel inspelen op veranderingen en kun je jouw processen steeds verder optimaliseren.

Voor wie?

Wij leveren RFgen als onderdeel van de totaaloplossingen die wij leveren voor het digitaliseren en optimaliseren van operationele processen van onze klanten. Ben je een eindklant of levert en implementeer je back-office systemen en wil je RFgen liever zelf gebruiken om mobiele applicaties te ontwikkelen? In dat geval kunnen wij als Europese distribiteur RFgen aan je leveren en trainingen verzorgen waarna je zelf met RFgen aan de slag kunt.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.