Besturingssystemen voor de industrie zijn er in vele maten en soorten. Van relais besturing voor aansturing van een pomp tot een volledig automatische besturing van een complete fabriek op basis van recepten. SIMATIC PCS7 is het geïntegreerde besturingssysteem van Siemens voor toepassingen in de (proces)industrie.

Waarom Siemens SIMATIC PCS7?

Het garanderen van continue productie, constante productkwaliteit en lagere installatiekosten, zijn slechts enkele van de uitdagingen waarmee de procesindustrie vandaag de dag wordt geconfronteerd. Het besturingssysteem speelt hierbij een belangrijke rol. Met SIMATIC PCS7 kun je snel inspelen op de veranderende eisen van de markt. Geïntegreerde veiligheid zorgt voor een hoge beschikbaarheid van het systeem en voor een optimale bescherming van mens, machine en milieu. SIMATIC PCS 7 is flexibel, schaalbaar en krachtig en draagt bij tot een efficiënt plantbeheer.

PCS7 Specialist Partner

Siemens heeft als fabrikant van het systeem een uitgebreid Partnerschap programma van gecertificeerde partners die gespecialiseerd zijn in het gebruik van Siemens systemen in hun regio en met domeinkennis van jouw toepassing. Actemium is door Siemens gecertificeerd en is naast Siemens Solution Provider ook SIMATIC PCS7 Specialist partner. Hierdoor ben je bij Actemium verzekerd van voldoende gecertificeerde engineers voor jouw project.

Neem contact op met onze Experts voor meer informatie over SIMATIC PCS7
Bart Verburg
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 54 38 48 62
Bert Smid
Client Manager - Veendam / Zwolle
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 73 45 67
Voor algemene vragen kun je ook gebruik maken van onderstaand contactformulier
Days
Hours
Minutes
Seconds

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts