Op naar Australië!

Actemium sponsor van Brunel Solar Team

Actemium is sponsor geworden van het Brunel Solar Team! Dit team bestaat uit ambitieuze studenten van de TU Delft en ontwerpt en bouwt een raceauto op zonne-energie om daarmee deel te nemen aan zonneraces wereldwijd: '𝘗𝘳𝘰𝘮𝘰𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘴𝘵𝘢𝘪𝘯𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘺 𝘵𝘩𝘳𝘰𝘶𝘨𝘩 𝘪𝘯𝘯𝘰𝘷𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯'.

Het Brunel Solar Team heeft ruim 20 jaar ervaring en is altijd voorloper geweest in vergelijking met andere studententeams met een zelfde doel. Het team heeft in het verleden veel prijzen gewonnen met deelnames aan races en heeft daarmee een indrukwekkend track-record opgebouwd, met uitgebreide bijbehorende media-aandacht. Inspiratie, duurzaamheid en innovatie zijn de drie belangrijkste drijfveren van het team.

Actemium Nederland heeft zich verbonden aan hun missie. Ook Actemium werkt aan innovatieve oplossingen voor een duurzame wereld. De opwekking van duurzame energie is hierin een gemene deler, evenals investeren in jong talent!

Australië
Het team start in oktober aan de Bridgestone World Solar Challenge die op 22 oktober start. De wedstrijd gaat dwars door Australië over een afstand van 3021 kilometer.

We wensen de deelnemers veel succes!