Autobanden gratis op spanning

Slimme Bandenpomp bij Actemium

Corporate Social Responsibility tag corner

Bij het kantoor in Goes is een Slimme Bandenpomp geïnstalleerd. Hier kan elke automobilist zijn of haar bandenspanning checken én de banden oppompen. De Bandenpomp is gemaakt van duurzaam materiaal en werkt op zonne-energie. De Slimme Bandenpomp is gratis te gebruiken en laat direct zien hoeveel euro je bespaart. Dat blijkt al snel € 21,50 per keer gebruik te zijn!

In Nederland rijdt maar liefst 63% van de auto’s met onderspanning. Dit resulteert in extra CO2 uitstoot, brandstofverbruik, bandenslijtage, een langere remweg en oplopende kosten voor de automobilist. 
Uit onderzoek blijkt dat twee derde van de mensen die de bestaande oppompapparatuur bij tankstations gebruikt, nog steeds met de verkeerde bandenspanning wegrijdt. 

Eenvoudig in gebruik

De Slimme Bandenpomp in Goes helpt om de juiste bandenspanning in te stellen en is gratis en eenvoudig te gebruiken. Op kenteken kan de juiste bandenspanning worden opgevraagd. De Touch screen display helpt met het juist instellen, geeft tijdens het gebruik weer wat er gebeurt en toont na afloop direct de besparingen in euro’s, liters brandstof en verminderde uitstoot.