Home Segmenten Pharmacy Oplossingen Paperless productie (EBR)
KWALITEIT IS DE ENIGE STANDAARD!

Paperless productie (EBR)

Oplossing voor het papierloos begeleiden en registreren van uw complete productieproces.

Digitaliseren papieren werkprocessen

In de farmaceutische industrie geldt strenge wetgeving op het gebied van productie die is vastgelegd in de Good Manufacturing Practice (GMP).

Het complete productieproces moet vooraf worden vastgelegd in een bereidingsprotocol waarin alle instructies voor operators en alle procesinstellingen voor de bereiding van medicijnen zijn vastgelegd. Tijdens het productieproces moeten de operators ook alle uitgevoerde stappen in dat proces vastleggen in (batch)rapporten met de nodige handtekeningen.

Traditioneel wordt dit alles op papier vastgelegd. Maar omdat processen steeds complexer worden en productie ook steeds flexibeler moet worden, groeit deze papieren stapel jou wellicht boven het hoofd.

Wij hebben een systeem concept beschikbaar om deze papieren werkprocessen te digitaliseren. Zonder dat je hiervoor jouw productie-apparatuur hoeft aan te passen kan zo’n systeem jouw operators ondersteunen door op een (mobiel) scherm de juiste werkinstructies op het juiste moment te tonen. Ook standaard werkprocedures (SOP’s) zijn naar behoefte op te roepen. Het registreren van de uitgevoerde taken en procesmetingen kunnen via hetzelfde scherm worden ingevoerd. Mogelijk kunnen deze metingen ook rechtstreeks digitaal ingelezen worden van de apparatuur of sensoren wat typfouten voorkomt.

Voordelen papierloze productie

  • Kosten besparing
  • Tijd besparing
  • Verkleining van risico op foutieve ingaves
  • Vergroting kwaliteit van gegevens
  • Eenvoudige analyse van jouw productieproces achteraf door in een database te zoeken naar bijvoorbeeld batchnummer of chargenummer.

Toepassing digitale 'workflow'-systeem

Ben je benieuwd hoe een digitaal ‘workflow’-systeem je kan helpen jouw productie te optimaliseren? Wij hebben in ons Edulab in Veghel een deel van een fabriek nagebouwd en daarop een demo-systeem draaien waarop je zelf kunt kijken hoe zo’n systeem jouw papieren berg kan vervangen.

Meer weten over Paperless Production?

Wil je de demo van het digitale ‘workflow’-systeem een keer bekijken of meer weten wat paperless production voor jouw organisatie betekent? Wij denken er graag over mee!

Stel daarom hier jouw vraag. Of bel ons op +31(0)88 83 18 999.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor jou uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.