Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Honeywell Productivity Solutions: de ontwikkelingen op een rijtje
De nieuwste ontwikkelingen bij Honeywell

Honeywell Productivity Solutions: de ontwikkelingen op een rijtje

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de laatste ontwikkelingen bij Honeywell mobiele computers. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen mobiele computers komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Honeywell Productivity Solutions and services

Honeywell Productivity Solutions levert producten voor het automatiseren van jouw logistieke processen. Zoals mobiele computers, barcodescanners, voice headsets, label printers en RFID readers.

Actemium is Honeywell Platinum Partner en wij leveren en implementeren hun producten in jouw organisatie. Daarbij voorzien we de producten van onze software-oplossingen, jouw eigen software of die van een derde partij.

Bekijk hieronder het laatste Honeywell nieuws, de nieuwste modellen en de apparaten die binnenkort aan vervanging toe zijn.

Honeywell mobiele computers de ontwikkelingen op een rijtje

De huidige producten van Honeywell

Hier vind je een overzicht van het huidige portfolio van Honeywell.

Sommige apparaten zijn hagelnieuw. Ze zijn nog jaren verkrijgbaar en worden regelmatig voorzien van updates met bug fixes en nieuwe functionaliteiten.

Andere apparaten hebben zich al ruimschoots bewezen. Het kan zijn dat ze op termijn vervangen worden door een tech refresh of een volledig nieuw type.

Handheld computers

Wearable computers en scanners

Voice terminals en headsets

Enterprise PDA’s

Robuuste tablets

Heftruckterminals met barcodescanner

Verouderde producten van Honeywell

De volgende apparaten zijn niet meer leverbaar en dus niet meer te bestellen. Vaak worden ze nog wel een tijd ondersteund. Daarna worden ze niet meer gerepareerd en krijgen geen noodzakelijke beveiligingsupdates meer. We adviseren je dringend om deze te vervangen!

Handheld computers

Wearable computers

Voice terminals en headsets

Enterprise PDA’s

Robuuste tablets

Heftruckterminals met barcodescanner

Actemium is jouw strategische partner in logistieke automatisering
Groot en toch dichtbij. Met expertise in uiteenlopende logistieke oplossingen. We begeleiden je van advies tot ontwerp, via bouw en integratie, tot onderhoud en optimalisatie. Met onze visie op logistiek, kennis en implementatiekracht bouwen we samen aan de toekomst van jouw logistiek.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.