Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Loftware stopt support voor NiceLabel 2017
Upgrade jouw Nicelabel labelprintsoftware op tijd!

Loftware stopt support voor NiceLabel 2017

Logistiek tag corner

Op 30 juni 2022 stopt Loftware met de ondersteuning van NiceLabel 2017. Gebruik jij NiceLabel labelprintsoftware met versie 2017 of lager? Dan adviseren we je om op tijd te upgraden naar een nieuwe versie. Zo blijf jij veilig en zorgeloos werken. En profiteer je van de nieuwste mogelijkheden.

NiceLabel 2017 end of support

Met de lancering van NiceLabel 10 stopt Loftware met de support voor NiceLabel 2017. Vanaf 1 juli 2022 levert Loftware NiceLabel geen technische ondersteuning voor deze versie. Ook verschijnen na die datum geen noodzakelijke beveiligingsupdates meer. Werk je nog met NiceLabel 2017 of lager? En wil je veilig blijven werken en de continuïteit van jouw operatie garanderen? Upgrade dan jouw NiceLabel printsoftware naar een nieuwere versie.

Loftware NiceLabel stopt support

NiceLabel SMA (Software Maintenance Agreement)

Heb je een NiceLabel Software Maintenance Agreement (SMA) contract? Dan kun je altijd upgraden naar de laatste versie van NiceLabel, zonder nieuwe licenties te kopen. Heb je geen SMA? Dan kun je NiceLabel opnieuw aanschaffen. Of gebruik maken van de upgrade-actie. Hierbij schaf je NiceLabel aan tegen een aantrekkelijk upgrade-tarief, wanneer je direct 3 jaar SMA afneemt. Zo ben je de komende jaren verzekerd van de laatste upgrades.

Webinar over logistieke automatisering gemist?
Heb je een van onze webinars gemist? Geen probleem! Hier kun je al onze webinars (terug)kijken.

Actemium begeleidt upgrade

Wij adviseren je dringend om over te gaan op een nieuwe versie van NiceLabel. De upgrade naar NiceLabel 10 is eenvoudig, want deze versie is backward compatible met NiceLabel 2017. Kun je daarbij ondersteuning of begeleiding gebruiken? Dan staan wij voor je klaar.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact met ons op.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.