Home Thema’s Maintenance
Continu de gewenste uptime onderhouden

Maintenance

De concurrentiestrijd tussen productiebedrijven is hevig. Eigenlijk is het simpel: bedrijven die tegen de laagst mogelijke kosten jaar in jaar uit efficiënt blijven produceren, dwingen bestaansrecht af. Zij kunnen ook het meest flexibel met veranderende vragen omgaan. Maintenance speelt een cruciale rol als het op betrouwbare installaties aankomt.

Waarom voelt je productievloer niet altijd stabiel?

Alle productiebedrijven hebben ermee te maken: het machinepark veroudert, vragen van klanten veranderen sneller dan ooit en er komen steeds meer technische innovaties op de markt. De meest interessante vraag binnen deze hectiek: hoe zorg je dat de productieperformance toch op de gewenste waarde blijft? Het antwoord ligt in slim technisch onderhoud.

Krachtig in doe- én preventieve maintenance

Uitgekiende maintenance zorgt ervoor dat de kwaliteit van je huidige installaties naar het gewenste niveau getild wordt. Actemium is er daarom op alle momenten. Als er een acuut probleem is, dan lossen we die storing meteen op. Maar ook met het oog op de toekomst maken we het verschil. Onze kennis, ervaring en innovatieve oplossingen resulteren in slimme maintenance-oplossingen

Alles voor meer rendement

Als industrieel bedrijf heb je een toekomst met zo min mogelijk storingen, downtime en vertragingen in het vizier. Dat voor elkaar krijgen, is een continu proces. Vanuit onze brede ervaring binnen alle typen industrie is het heel gemakkelijk om qua onderhoud de juiste accenten te leggen. Vanuit de klantwensen en behoeften zijn we altijd bezig om installaties beter en efficiënter te laten draaien. Het doel? Op een betrouwbare manier een nóg hoger rendement behalen.

Ontwerpen, bouwen én van hieruit onderhouden

Maintenance-experts met praktische ervaring in de industrie zijn moeilijk te vinden. Hierin schuilt de kracht van Actemium. We kennen de industriële installaties, omdat we ze ontwerpen en bouwen. Vanuit de specifieke vraag van klanten zijn we decennia geleden ook begonnen met het onderhouden van installaties. Inmiddels is dit een specialiteit waarmee we ons onderscheiden. Met goed onderhouden installaties kunnen onze klanten op de lange termijn de concurrentiestrijd aan.

 

Nieuwsgierig naar onze specifieke maintenance-oplossingen?  
Neem voor meer informatie contact op met: 

Jordy Walraven
Business Unit Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 11 30 80 82
Hugo van de Guchte
Business Unit Manager - Dordrecht
[javascript protected email address]
+31 (0)6 20 01 29 56
Michiel Kaelen
Deputy Perimeter Director - Zwolle/Veendam
[javascript protected email address]
Informatie over onze Maintenance oplossingen?

Je wilt je productiekosten beperken en de productiviteit hoog houden. Zonder dat dit ten kosten gaat van de efficiëntie van je processen.  Hoe doe je dat met machines en productielijnen die steeds geavanceerder en gecompliceerder worden? Wij zorgen ervoor dat je installaties betrouwbaar en beschikbaar zijn. Loop geen risico en kies voor jouw procesonderhoud voor Actemium.