Home Maintenance Nieuws & Blogs 100.000 ATEX inspecties met KIZEO
Mijlpaal bereikt
100.000 ATEX inspecties met KIZEO
Maintenance tag corner

In de procesindustrie zijn inspectie- en onderhoudswerkzaamheden belangrijk en vaak kostbaar. Actemium is dan ook continu op zoek naar (innovatieve) mogelijkheden om deze activiteiten voor klanten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Eén van de manieren die we hiervoor toepassen is het inspecteren met digitale formulieren in de webbased applicatie KIZEO.

“De tijd- en kwaliteitswinst is enorm”, vertelt Arnold Boonman. “Zowel voor ons, als voor onze klanten. Met de smart tool KIZEOForms voeren we de gegevens tijdens onze inspecties rechtstreeks in op het digitale formulier. De gegevens worden opgeslagen in de Cloud waardoor de informatie altijd en overal beschikbaar is. 

Ook kunnen we eventuele gebreken meteen fotograferen en doorsturen naar de klant via de ingebouwde mailfunctionaliteit. Hij krijgt de rapportages met handtekening van de inspecteur direct in zijn mailbox en kan meteen actie ondernemen.

We zijn nog niet zo lang bezig met KIZEO, maar de app is niet meer weg te denken in onze dagelijkse werkzaamheden. Inmiddels zijn er al 100.000 ATEX inspecties uitgevoerd met KIZEOForms. En dat is een leuke mijlpaal!”   

Meer informatie

Nieuwsgierig wat KIZEO voor jouw specifieke bedrijfsvoering kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op met Arnold Boonman.