Jouw technische kennis up-to-date

Maintenance Opleidingen

Jouw medewerkers bepalen het succes van je bedrijf. Het is dan ook essentieel dat hun technische kennis op peil blijft. Wij bieden diverse trainingen die we ook op maat én bij jou op locatie verzorgen.

Trainingscentrum Actemium Open College

Actemium Open College verzorgt technische trainingen en workshops die gaan over de praktijk binnen jouw bedrijf. Deze trainingen en workshops gaan over het toepassen en onderhouden van industriële automatiseringsproducten als Siemens SIMATIC , Rockwell Controllogix, Wonderware Archestra en diverse MES-pakketten. In samenwerking met derden verzorgen we daarnaast trainingen op het gebied van ATEX, GAMP, en gaschromatografie. Dit kan bij jou op locatie, maar ook in een unieke praktijkruimte in eigen huis; ons training- en kenniscentrum Edulab.

Ons aanbod bestaat uit trainingen en persoonlijke begeleiding op het gebied van industriële automatisering en elektrotechniek met de focus op onder andere PLC, SCADA, netwerken, MES, aandrijftechniek, GAMP, ATEX en machineveiligheid.

Trainingslocatie

De trainingen worden op externe locaties gegeven of in het praktijklokaal ‘Actemium Edulab’ in Veghel. ‘Actemium Edulab’ is een kenniscentrum op het gebied van industriële automatisering met meerdere hightech installaties, zoals een transportsysteem, een geautomatiseerd magazijn en een procesinstallatie. Deze geavanceerde systemen worden continu up-to-date gehouden met de nieuwste besturingsplatformen zoals Rockwell PlantPax, Siemens S7, Wonderware Archestra en Proleit.  Hier kunnen jouw medewerkers hun competenties optimaal ontwikkelen door de verworven kennis direct in de praktijk toe te passen.

Trainers

Onze trainers kennen de praktijk van de industriële omgeving als geen ander. Ze werken namelijk zelf als (gecertificeerd) engineer bij tal van industriële bedrijven. Ze kennen de specifieke werkomstandigheden in de industrie en nemen hun jarenlange ervaring mee in de trainingen. Hierdoor zijn wij in staat de lesstof direct aan jouw praktijksituatie te koppelen.

Een kop koffie drinken met experts uit jouw regio?
Neem contact op met één van de experts uit jouw regio voor meer informatie over onze opleidingen, cursussen, workshops en trainingen. Of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.
Ronald Rietkerk
Client Manager - Zwolle/Veendam
[javascript protected email address]
+31 (0)6 22 48 63 69
Hugo van de Guchte
Business Unit Manager - Dordrecht
[javascript protected email address]
+31 (0)6 20 01 29 56
Jordy Walraven
Business Unit Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 11 30 80 82
Martijn Hallink
Business Unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 6 21 62 17 49
Stel jouw vraag via het contactformulier