Home Solutions & Services Maintenance Opleidingen Coaching en trainingen op maat
Kennis technische dienst updaten

Coaching en trainingen op maat

Naast standaardtrainingen verzorgen wij coaching en training op maat, waarbij het trainingsdoel van jouw bedrijf centraal staat.

Training naar jouw wensen

Standaardtrainingen bieden niet altijd het juiste antwoord. Dit heeft te maken met de snel veranderende markt, de complexiteit van nieuwe technieken en de verscheidenheid bij de medewerkers met ieder een eigen werk- en leerstijl. Daarom verzorgen wij ook coaching en trainingen op maat. Hierbij staat het trainingsdoel van jouw bedrijf centraal. Jouw keuze voor specifieke onderwerpen of bijvoorbeeld in-company training voor een gehele afdeling staan dan centraal. Op maat betekent een training naar jouw wensen, gebaseerd op jouw applicatie(s).

Coachingsprogramma

Eén-op-één-begeleiding verzorgen wij via ons coachingsprogramma. Door middel van een persoonlijk opleidingsplan bieden wij een mix van theorie en praktijk aan, in het tempo dat past bij de competenties van jouw medewerker, afgestemd op de eigen werkomgeving.

Aanmelden?

Vul het formulier in voor de door jou gewenste training.

Of neem contact op met een van onze experts.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.