Home Maintenance Nieuws & Blogs Actemium wint EHSS award van SABIC voor best presterende contractor
In de prijzen gevallen
Actemium wint EHSS award van SABIC voor best presterende contractor
Maintenance tag corner

Veiligheid staat bij Actemium voorop; bij alles wat we doen. Daarom zijn we extra trots op ons team bij SABIC in Bergen op Zoom. Het team heeft dit jaar wederom de EHSS-award gewonnen!

De EHSS (Environment, Health, Safety & Security) award is een prijs voor contractors die werkzaamheden uitvoeren op de verschillende sites van SABIC in Nederland. Er wordt gemonitord op het aantal gewerkte uren, de ongevallen, het aantal trainingsuren, de meldingen van onveilige situaties, de geïnitieerde EHSS-programma’s en de overall performance. Actemium is in Bergen op Zoom de vaste onderhoudspartner voor E&I-werkzaamheden en kwam op alle onderdelen als beste uit de bus.

Trots op deze prestatie

Ivo Nouws stuurt het team aan: “Ook dit jaar hebben we, naast onze vaste onderhoudswerkzaamheden, weer diverse projecten uitgevoerd zonder ongevallen.

We werken goed samen met SABIC als het gaat om veiligheid. Daarnaast hebben we zelf ook diverse trainingen gevolgd, zoals de training HSE-lijnverantwoordelijkheid. Ook zetten we onze virtual reality safety training in om het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers nog verder te verhogen. Daarin lopen we bij Actemium voorop en dat werpt zijn vruchten af.

Het winnen van deze award is het resultaat van een succesvol beleid en de gedrevenheid van het team dat werkzaam is op het terrein van SABIC! Ik ben erg trots op deze prestatie en op alle mensen die hier een steentje aan hebben bijgedragen.”