Bronzen award

Europe Contractor EHSS Award SABIC

Maintenance tag corner

Ons team, werkzaam bij SABIC in Bergen op Zoom, heeft de bronzen EHSS Award van SABIC in ontvangst mogen nemen! Deze award werd uitgereikt voor de geleverde prestaties op veiligheidsgebied en de overall performance over het jaar 2022. Alle contractors die binnen Europa werkzaamheden uitvoeren op de sites van SABIC kunnen in aanmerking komen voor een award. De uitreiking is een internationale aangelegenheid waar diverse contractor firma’s bij aanwezig zijn.

Bij de toekenning van een award wordt gemonitord op de geleverde prestaties op het gebied van het aantal gewerkte uren, ongevallen met verzuim, aantal trainingsuren, aantal SOS-meldingen, gevolgde EHS programma’s en de totale overall performance.

De puntentelling wordt elk jaar aangepast, zodat de lat van de veiligheidsprestaties steeds hoger ligt. Het behalen van een bronzen award is om deze reden dan ook een zeer goede prestatie!

De prestatie is nog unieker omdat met een kleine site bezetting een redelijke groep mensen zonder site ervaring begeleid diende te worden in 2022.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.