Home Building Technologies Nieuws In Industriebouw: ‘Kort op de bal’ door goede communicatie
In IndustrieBouw:

‘Kort op de bal’ door goede communicatie

Building Technologies tag corner Advies tag corner Engineering tag corner

Met advies, engineering en montage hielp Actemium Aviko met het installatiedeel van het vrieshuis.

Industriebouw: Vrieshuis Special

In 2017 raakte client manager Servaas Wiendels van Actemium betrokken bij het bouwproject voor het vrieshuis van zijn klant Aviko. “Mijn taak vanuit ‘building technologies’ is om die klant te adviseren en te vertegenwoordigen gedurende het hele traject; voorbereiding en uitvoering. Daarnaast is er een projectmanager van Actemium op het werk die de lopende zaken coördineert.” Er lag geen dichtgetimmerd bestek. “Wij kregen volop gelegenheid onze adviesfunctie waar te maken. Op basis van een projectbeschrijving werkten we samen met Aviko het technische deel uit; zoals zij het wilden hebben en zoals wij het konden realiseren.”

Korte lijnen
Eind 2018 kreeg Actemium de definitieve opdracht. “In maart 2019 begonnen we met de engineering en in juni met de montage. De communicatie verliep langs korte lijnen, daardoor zaten we samen met Aviko ‘kort op de bal’. Alles is perfect verlopen. Dat is een complimentje waard voor de mensen ter plaatse. Wij zijn hier heel blij mee en trots op.”

Klik op de button voor de volledige editie van Industriebouw – mei 2020 met de Vrieshuis Special.

Actemium feliciteert Aviko met het nieuwe vrieshuis
Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze expert:
Servaas Wiendels
Client Manager - Actemium
[javascript protected email address]
+31 (0)6 51 85 88 09
Of wij nemen contact met u op!

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Meer nieuws van Building Technologies: