Voor een optimale productieomgeving

Industriële schakelkasten


Industriële schakelkasten – onze integrale aanpak

Directeuren en managers van productiebedrijven zijn vaak allesbehalve dol op techniek. Gelijk hebben ze, want het draait in hun werk niet om techniek. Het draait om producten die mede dankzij techniek worden gemaakt. En meer nog: om de klanten die deze producten bij hen afnemen. Daaraan is zowat alles in een bedrijf ondergeschikt.

Jij ziet industriële schakelkasten; wij het resultaat van samenwerking

Actemium biedt een breed spectrum aan diensten. De bouw en installatie van industriële schakelkasten en bedieningspanelen zijn hierbinnen het meest tastbare. Want die kasten en panelen, die staan er fysiek. Voor onze medewerkers op de paneelbouwlocaties in Veghel en Schijndel is het bouwen van kleine, grote, én seriematige paneelbouw dagelijks werk. Daarvoor hebben zij een grote en optimaal ingerichte paneelbouwwerkplaats ter beschikking. Dat vinden zijn eigenlijk niet zo bijzonder. Maar onze kijk op samenwerking is dat wél. En daarmee maken we ook voor jou graag het verschil.

Meedenken van boardroom tot productievloer

Wij combineren onze technische kennis met ervaring met processen in industriële ondernemingen en hun omgeving. Onze professionals kijken mee in uw eigen productieproces en adviseren je over mogelijke verbeterpunten. En dat doen we met even groot gemak in de ‘boardroom’ als op de productievloer. 

Op basis van heldere afspraken pakken we de bouw en installatie van schakelkasten en bedieningspanelen projectmatig integraal voor je aan. Daarbij denken we met je mee van inkoop tot en met techniek. Dus ook als het gaat om materiaalkeuze, inkoop, productiefaciliteiten en voorraadbeheer.

Uw voordelen van onze integrale paneelbouw

Het resultaat van onze aanpak mag er zijn.

  • Uw productiebehoefte wordt snel en flexibel ingevuld;
  • Uw levertijden zijn korter en je bespaart ruimte door het voorraadbeheer bij Actemium;
  • Omdat uw eigen werkprocessen leidend zijn krijg je altijd de juiste combinatie van standaardisatie en maatwerkoplossingen.

Ideeën uitwisselen?

We zijn benieuwd naar jouw volgende stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of neem contact op met een van onze experts.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.