Intelligente oplossing voor een optimale productie

TrakSYS™: Intelligente oplossing voor een optimale productie

Je wilt snel, kwalitatief en flexibel produceren tegen zo laag mogelijke kosten. Inzicht in je operationele processen speelt hierin een sleutelrol. TrakSYS™ van Parsec verzamelt data uit de productieomgeving. Je kunt trends en patronen snel herkennen en daardoor stappen zetten om je assets, resources en infrastructuur optimaal te gebruiken.

Monitoren. Controleren. Optimaliseren

Het TrakSYS™-platform voor Manufacturing Operations Management (MOM) is snel te implementeren en biedt veel standaardfunctionaliteit. Je kunt klein beginnen en het systeem laten meegroeien met de behoeften van jou organisatie. Zo krijg je stapsgewijs meer inzicht in de productie, onderhoud, kwaliteit en logistiek. Continue kan worden gewerkt aan het verbeteren van de performance. De investering is hierdoor snel terugverdiend. Wereldwijd hebben al meer dan 8.200 producenten de voordelen van TrakSYS™ ontdekt, in alle takken van de industrie: van de automotive tot chemie en farmacie, food & beverage en veel meer.

Strategic partnership

Actemium is sinds 2008 Golden Partner van Parsec. In 2021 zijn wij gecertificeerd als Strategic Partner, het hoogste partnerniveau dat Parsec kent.

Over Parsec

Gebruikmakend van hun 30 jaar ervaring in de manufacturing, creëerde Parsec TrakSYS ™: een best-in-class operations management softwareapplicatie en oplossingsplatform ontworpen om de fabricageprocessen aanzienlijk te verbeteren. TrakSYS verzamelt gegevens uit meerdere bronnen om realtime, bruikbare informatie te leveren die fabrikanten helpt om productiekosten te verlagen, doorlooptijd te verkorten en de winstgevendheid te verbeteren. TrakSYS wordt ingezet in duizenden fabrieken, in meer dan 100 verschillende landen.

Over Actemium

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt, optimaliseert en onderhoudt uw industriële processen. Onze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de levenscyclus van uw productiefaciliteiten. Met passie voor techniek, een marktgesegmenteerde aanpak en kennis van uw proces maken wij ook voor u graag het verschil. Dat doen we wereldwijd, maar toch dichtbij u in de buurt.  Bij opdrachtgevers in de markten olie & gas, food, beverage, feed, chemie en farmacie, logistiek en manufacturing.

Onze specialismen: consultancy, automatisering, (multidisciplinaire) engineering, paneelbouw, montage, logistieke oplossingen, onderhoud & service en grote projecten.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende stap om slim en effectiever te produceren en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)88 83 18 999

Michel Dekkers
Client Manager segment Food - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 11 29 34 98
Roland Pluym
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Michel van Heumen
Client Manager - Roermond
[javascript protected email address]
+31 (0)6 31 97 04 46
Stephan Verhofstadt
Lead Consultant - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 52 48 22 97
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren