Intelligente oplossing voor een optimale productie

Oplossingen

Slim, efficiënt en adequaat produceren: in het belang van ieder productiebedrijf en de gehele supply chain

Van inzicht naar optimalisatie

In welk segment je ook actief bent, als productiebedrijf is er behoefte aan slimme, flexibele oplossingen om efficiënt en effectief te kunnen produceren. De core business van Parsec is om daarin te ondersteunen. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve, creatieve tools om het productiebedrijven ‘zo eenvoudig mogelijk te maken’. Nu en in de toekomst. Via een wereldwijd partnernetwerk heeft Parsec al duizenden productiebedrijven in ruim honderd landen voorzien van het Manufacturing Operations Management (MOM) softwareplatform TrakSYS™. Dit koppelt verschillende interne systemen aan elkaar om kritieke gegevens te verzamelen, te analyseren en op basis daarvan de performance te optimaliseren

TrakSYS™ functioneel overzicht (Bron: Parsec)

Eén platform: veel oplossingen

Met TrakSYS™ brengt Parsec veel functionaliteit samen in één gestandaardiseerde web-based softwareomgeving. Alle operationele processen zijn hierdoor eenvoudig te monitoren, controleren en optimaliseren:

  • Voorraad: de voorraadbeheer is ‘in control’, met als resultaat een hoge productie-efficiëntie tegen lage kosten.
  • Productie: het plannen, produceren en leveren van uw producten wordt effectiever en efficiënter.
  • Kwaliteit: real-time inzicht in de oorzaken van kwaliteitsafwijkingen helpt de kwaliteit te verhogen via een closed loop systeem voor kwaliteitsmanagement.
  • Onderhoud: real-time data uit machines leggen de basis voor voorspellend en daarmee kostenefficiënt onderhoud.

Snel van start

TrakSYS™ bevat veel out-of-the-box functies conform de standaardarchitectuur voor MOM. Het platvorm is volledig af te stemmen op de wensen voor uw organisatie. Er is een oplossing voor vrijwel iedere uitdaging. Van Overall Equipment Effectiveness (OEE) en Statistical Process Control (SPC) tot Traceability, Workflows en veel meer. TrakSYS™ is zeer schaalbaar. Je kunt vanaf elk gewenst apparaat altijd en overal de operationele processen managen. Het systeem is eenvoudig te integreren met uw overige assets en infrastructuur zoals ERP- en SCADA-systemen, PLC’s en IoT-devices.

Onze aanpak

Jouw MOMS-oplossing moet snel en conform je wensen opgeleverd worden. Zo zitten wij er ook in. Omdat we projecten graag in één keer goed opleveren, ontwerpen we altijd volgens het V-model of Agile (in sprints). Dit naar gelang wat het best aansluit bij jouw vraag en organisatie. Bij de ontwikkeling van je TrakSYS™-software gaan we gefaseerd te werk om de kwaliteit te borgen. Voor iedere faseovergang (of sprint) maken we gezamenlijk kwaliteitsafspraken

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende stap om slim en effectiever te produceren en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)88 83 18 999

Wiljam van der Locht
Client Manager segment Food - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 50 99 66 79
Roland Pluym
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Michel van Heumen
Client Manager - Roermond
[javascript protected email address]
+31 (0)6 31 97 04 46
Rick Booij
Managing Consultant - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 46 84 80 99
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.