Intelligente oplossing voor een optimale productie

Partnerschap

Een internationale samenwerking en continu investeren om TrakSYS™-systemen naar tevredenheid op te leveren.

Strategic Partner

Actemium is sinds 2008 Golden Partner van Parsec. In 2021 zijn wij gecertificeerd als Strategic Partner, het hoogste partnerniveau dat Parsec kent. De afgelopen jaren hebben wij talrijke TrakSYS™-systemen naar tevredenheid van onze klanten opgeleverd. We investeren continu in de opbouw van onze kennis over TrakSYS™. In diverse landen hebben we level 3-engineers die door Parsec zijn opgeleid en gecertificeerd. Via trainingen houden zij hun kennis van TrakSYS™ op peil. Ook een aantal consultants heeft zich specifiek in TrakSYS™ verdiept. 

Demonstraties

Als strategic partner krijgen wij van Parsec uitgebreid materiaal om demonstraties voor klanten te verzorgen. We verzorgen TrakSYS™-demonstraties gericht op specifieke segmenten. Klanten kunnen deze bijwonen in het Edulab op ons kantoor in Veghel. 

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd of we binnenkort ook een TrakSYS™ systeem bij jouw organisatie kunnen implementeren en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)88 83 18 999

Michel van Heumen
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 31 97 04 46
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.