Intelligente Software voor Slimme Productie

Systeemintegratie

Productieomgevingen zijn onze kerncompetentie; ook bij industriële bedrijven die nog geen klant zijn, herkennen wij ons snel

Als system integrator hebben wij ruim 40 jaar domeinkennis in de industrie. Onze expertise strekt van de automatisering en proces- en productiebesturing tot op productniveau. Wij ontwikkelen hard- en software en realiseren zelf besturingskasten. Productieomgevingen zijn onze kerncompetentie; ook bij industriële bedrijven die nog geen klant zijn, herkennen wij ons snel. Onze integrale kennis en ervaring benutten wij volop bij de ontwikkeling van MES/MOMS-oplossingen. Hiervoor hebben we engineers, projectmanagers en consultants met MES/MOMS-kennis en -ervaring in huis. Een groot deel van hen is gespecialiseerd in TrakSYS™. Zij verzorgen de advisering, ontwikkeling, implementatie en inbedrijfstelling van het systeem.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd hoe we onze integrale kennis en ervaring in jouw productieomgeving kunnen toepassen en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)88 83 18 999

Wiljam van der Locht
Client Manager segment Food - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 50 99 66 79
Roland Pluym
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 21 67 27 88
Michel van Heumen
Client Manager - Roermond
[javascript protected email address]
+31 (0)6 31 97 04 46
Rick Booij
Managing Consultant - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 46 84 80 99
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren