Met veiligheid als absolute prioriteit!
Diensten en service voor chemie

Bij onze diensten en services op het gebied van automatisering hebben we veiligheid heel hoog in het vaandel staan. We weten immers dat binnen de chemische industrie veiligheid een absolute prioriteit en vereiste is.

Totaalpakket aan diensten en services

Ideaal: de fasen advise, design, build en maintain zijn geïntegreerd binnen één bedrijf. Van de tekentafel en de constructie tot en met de inbedrijfstelling en het onderhoud. Kortom: Actemium is jouw partner als het gaat om de ontwikkeling en optimalisatie van productieprocessen, de bijbehorende automatisering, de elektrotechnische installatie, de constructie en het benodigde onderhoud. We zorgen ervoor dat jouw installaties beschikbaar blijven voor productie: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Je kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten en services voor de chemie: zowel voor specifieke als voor multidisciplinaire services, EPC-contractor of EPC(m).

Voordelen van één EPC Contractor

Bij een aanpak door één EPC-contractor heb je als klant het voordeel dat alle disciplines onder één dak werken. De industrial solutions leveren we vanuit hetzelfde gedachtegoed. Dit maakt de lijnen kort en haalt een hoop ruis weg. Vooral bij innovatieve of complexe projecten werkt de tandem tussen process engineers en automatiseerders perfect. Je kunt dan niet terugvallen op routine en hebt elkaar dus hard nodig.

Onze diensten en services zijn:

We zijn benieuwd naar je volgende stap en denken er graag over mee!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op met een van onze experts

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.