Home Manufacturing Nieuws Papierloze fabriek
Een schat aan informatie beschikbaar uit procesbesturingssystemen

Papierloze fabriek

Manufacturing tag corner

De meest eenvoudige oplossing om een grote verscheidenheid van systemen te “verbinden” is via papier. Een papieren interface groeit namelijk vanzelf! Niet altijd bewust of intentioneel, maar wel omdat er behoefte aan informatie uitwisseling (impliciet) onderkend wordt . Er is een schat aan informatie beschikbaar uit procesbesturingssystemen. Waarom zitten er dan nog steeds operators een scherm over te schrijven?

Aanpassingen in uw fabriek

Wij helpen u bij de aanpassingen die in uw fabriek nodig zijn voor papierloos werken.

Denk hierbij aan:

  • Real-time inzicht
  • Producttraceerbaarheid
  • Proactief sturen op kwaliteit
  • Non-conformity reports
  • Online werkinstructies

Volledige integratie van uw fabriekssystemen

Het niet hebben van overzicht en gebrek aan de juiste informatie is ideaal om je achter te verstoppen, en om verandering tegen te houden… Om cultuur te doorbreken van “zo doen we dat nou eenmaal” is het noodzakelijk om feiten te gaan verzamelen. Daarbij is het essentieel om informatie uit het productieproces te halen. Een overkill aan papier is daarbij bijna nooit de oplossing.

Wat helpt is de volledige integratie van uw fabriekssystemen. In een papierloze fabriek beschikt de operator altijd en overal over de juiste informatie voor het optimaal bedienen van uw fabriek.

Wij bieden hiervoor onder andere de volgende oplossingen:

Meer weten over papierloos werken?

We denken graag met u mee over hoe u uw fabriek papierloos kunt maken. 

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 999.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten heeft. Via bovenstaande checkbox geeft u akkoord op het verwerken van uw persoonsgegevens.